Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

καλα, ο μανος ξερουμε ποιος ειναι?

ο νικος απο που ξεφυτρωσε και το χει χεσει με τις νεκραναστασεις για να διαφημιστει?

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

καλα, ο μανος ξερουμε ποιος ειναι?

ο νικος απο που ξεφυτρωσε και το χει χεσει με τις νεκραναστασεις για να διαφημιστει?

Λίγα threads ακόμα και θα βλέπουμε τα link και στον ύπνο μας.  ;D

Δημοσιευμένο

απλα, με αυτα και με αυτα απορω ποσο αφελεις μπορουν να γινουν καποιοι εμποροι -συνηθως παλαιας κοπης- και να καταλαβουν οτι με τετοιου ειδους τακτικες, μονο διαφημιση δεν κανουν.

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημοσιευμένο

απλα, με αυτα και με αυτα απορω ποσο αφελεις μπορουν να γινουν καποιοι εμποροι -συνηθως παλαιας κοπης- και να καταλαβουν οτι με τετοιου ειδους τακτικες, μονο διαφημιση δεν κανουν.

Είναι ν'απορείς βασικά με το πόσο γίδια θεωρούν τους θαμώνες ενός forum που σχετίζεται άμεσα με μουσική/μουσική τεχνολογία και λοιπά παρεμφερή θέματα. Τι να πείς, internet είναι αυτό...

Δημοσιευμένο

Ok, δε μιλάω άλλο! :D Είμαι καλό παιδί!

Μωρέ μίλα.

Απλώς μη βάζεις μέσα σε κάθε post οπωσδήποτε ντε και καλά τον Μάνο και τον Νίκο.  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο

Χαχαχαχα! Η πλάκα είναι ότι με αυτά τα ονόματα μου δημιουργείται έτσι αυτόματα – δε ξέρω γιατί η εικόνα δύο ανθρώπων – του Μάνου και του Νίκου - με τρίχες να πετιούνται ανάμεσα από τα κουμπιά του καρό πουκαμίσου και να κρατάνε τα RCA και τα XLR και να φωνάζουν ότι πάρεις εκατό!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...