longshadow Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Η μηπως εισαι από αυτους που, δεν ακουν τη διαφορα, αλλα, θελουν το "Χ" logo στο headstock και απλα λυπουνται τα λεφτα και γι’αυτό γκρινιαζουν, ωστε να "πεισουν" για κατι…? Για να ακούσεις την διαφορά πρέπει να παίξεις πρώτα. Ξαναρωτώ τον freddy αν έχει προσωπικές εμπειρίες απο high priced όργανα να μας πει, το να παραθέτει κλιπάκια και να μιλάει αόριστα για υπερτιμημένα προιόντα δεν μου λέει κάτι...
freddy692000 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Για να ακούσεις την διαφορά πρέπει να παίξεις πρώτα. Ξαναρωτώ τον freddy αν έχει προσωπικές εμπειρίες απο high priced όργανα να μας πει, το να παραθέτει κλιπάκια και να μιλάει αόριστα για υπερτιμημένα προιόντα δεν μου λέει κάτι... Ρε παιδια τι λετε ειπα εγω οτι θελω να παρω κιθαρα και δεν ακουω την διαφορα???Εγω εκανα το thread γιατι πως σε εσας ολου να μην ψαρωνετε μονο με τα logo η την τιμη.Εγω αποφασισα ποια θα παρω τωρα κατα τον μαρτιο-απριλιο και δεν ειναι high end η hellraiser C7 δλδ σαν φαινεται περιεργο οτι εκανα thread για προιδοποιησω καποιους απο σας? Λοιπον για τελειωνει η υποθεση γιατι δενκαταλαβατε τι λεω To thread εγινε για να ενημερωση ολους στο φορουμ ναμην αγοραζει τυφλα απο τιμη η logo και να διαπιστωνει μονος του ο καθενας ποια κιθαρα του αρεσει ανεξαρτητα αμα εχει 3000 η 800 ευρω.Δεν παραπονεθηκα για μενα και δεν φοβαμαι αν θα με πιασει κανεις κοροιδο .Ξερω να σιγκρινω κιθαρες και αγοραζω οτι μου αρεσει στο αυτι και σαν αισθητικη.Τα εφφεδακια τα φτιαχνω μονος μου και κανω μετατροπες για να τα φερω στα μετρα μου η εκει που θελω να εχει η κυματομορδη εξοδου του κυκλωματος.Δεν παραπονιεμαι για μενα προσπαθω να βοηθησω αλλους για να μην τους πιασουν κοροιδα για οσους το ειχα ιδιο υποψιν δεν αναφερομαι σε αυτους.
AndyC Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγω εκανα το thread γιατι πως σε εσας ολου να μην ψαρωνετε μονο με τα logo η την τιμη.Εγω αποφασισα ποια θα παρω τωρα κατα τον μαρτιο-απριλιο και δεν ειναι high end η hellraiser C7 δλδ σαν φαινεται περιεργο οτι εκανα thread για προιδοποιησω καποιους απο σας? To thread εγινε για να ενημερωση ολους στο φορουμ να μην αγοραζει τυφλα απο τιμη η logo και να διαπιστωνει μονος του ο καθενας ποια κιθαρα του αρεσει ανεξαρτητα αμα εχει 3000 η 800 ευρω.Δεν παραπονιεμαι για μενα προσπαθω να βοηθησω αλλους για να μην τους πιασουν κοροιδα για οσους το ειχα ιδιο υποψιν δεν αναφερομαι σε αυτους. Καταρχην δεν αμφισβητησε κανεις τα κινητρα σου, αλλα τον τροπο με τον οποιο υποστηριζεις την αποψη αυτη. Δευτερον, μαλλον ερχεσαι με τριακονταετη (τουλαχιστον) καθυστερηση...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 + η φορολογία της εκάστοτε χώρας + τα εργατικά της εκάστοτε χώρας + τα μεταφορικά + τα deal που γίνονται με μεταπωλητές-αντιπροσώπους Στα πεταχτα που διαβασα το θεμα δεν ειδα να σχολιαζει καποιος την ηλικια/τεχνολογια των μηχανηματων και της γραμμης παραγωγης γενικοτερα, μηχανηματα κοστους εκατομμυριων ευρω. Φανταζομαι πως αυτα που εχει τωρα π.χ. η squier πριν 10 χρονια τα ειχε η fender mexico και πριν 20 χρονια η fender usa. Επισης πολυ σημαντικος παραγοντας στη διαμορφωση της τιμης.
thanasis b Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια τι λετε ειπα εγω οτι θελω να παρω κιθαρα και δεν ακουω την διαφορα???Εγω εκανα το thread γιατι πως σε εσας ολου να μην ψαρωνετε μονο με τα logo η την τιμη.Εγω αποφασισα ποια θα παρω τωρα κατα τον μαρτιο-απριλιο και δεν ειναι high end η hellraiser C7 δλδ σαν φαινεται περιεργο οτι εκανα thread για προιδοποιησω καποιους απο σας? Λοιπον για τελειωνει η υποθεση γιατι δενκαταλαβατε τι λεω To thread εγινε για να ενημερωση ολους στο φορουμ ναμην αγοραζει τυφλα απο τιμη η logo και να διαπιστωνει μονος του ο καθενας ποια κιθαρα του αρεσει ανεξαρτητα αμα εχει 3000 η 800 ευρω.Δεν παραπονεθηκα για μενα και δεν φοβαμαι αν θα με πιασει κανεις κοροιδο .Ξερω να σιγκρινω κιθαρες και αγοραζω οτι μου αρεσει στο αυτι και σαν αισθητικη.Τα εφφεδακια τα φτιαχνω μονος μου και κανω μετατροπες για να τα φερω στα μετρα μου η εκει που θελω να εχει η κυματομορδη εξοδου του κυκλωματος.Δεν παραπονιεμαι για μενα προσπαθω να βοηθησω αλλους για να μην τους πιασουν κοροιδα για οσους το ειχα ιδιο υποψιν δεν αναφερομαι σε αυτους. θα ηθελα να ξαναπω οτι με ενα thread και μερικα βιντεακια απο το youtube εμενα προσωπικα δεν με βοηθας σε τιποτα γιατι οπως λες και λενε κιαλοι εδω το αυτι μετραει.. και αφου μετραει το αυτι εγω τι πρεπει να καταλαβω απο τα βιντεος?! Θα ηταν πολυ ωραιο να προσεγγισουμε το θεμα ψυχολογικα και κατα ποσο μια τιμη και ενα logo μπορει να μας αλλαξει την ακουστικη μας κριση. Σιγουρα πολλοι απο εμας εχουμε θαμπωθει απο τα παραπανω αλλα τελικα ειναι η ψυχολογια η οντως ειναι καλυτερα σαν οργανα? ενοιτε οτι το υφος μου ειναι σε τελειως ευθυμο σταδιο(δεν εχω καμια σχεση με την ψυχολογια απλα το ψαχνω και εγω..) απλα εκανα μια αλλη προσεγγιση.
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 To thread εγινε για να ενημερωση ολους στο φορουμ ναμην αγοραζει τυφλα απο τιμη η logo και να διαπιστωνει μονος του ο καθενας ποια κιθαρα του αρεσει ανεξαρτητα αμα εχει 3000 η 800 ευρω.Δεν παραπονεθηκα για μενα και δεν φοβαμαι αν θα με πιασει κανεις κοροιδο .Ξερω να σιγκρινω κιθαρες και αγοραζω οτι μου αρεσει στο αυτι και σαν αισθητικη.Τα εφφεδακια τα φτιαχνω μονος μου και κανω μετατροπες για να τα φερω στα μετρα μου η εκει που θελω να εχει η κυματομορδη εξοδου του κυκλωματος.Δεν παραπονιεμαι για μενα προσπαθω να βοηθησω αλλους για να μην τους πιασουν κοροιδα για οσους το ειχα ιδιο υποψιν δεν αναφερομαι σε αυτους. Σε ευχαριστούμε κάργα για την ενημέρωση. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Aυτό που λέει ο Γιάσε είναι ότι ουσιαστικά βρέθηκες σε ένα φόρουμ που το 90% των μελών του ασχολούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια (πιθανότατα πολλαπλάσια από τα δικά σου) ακριβώς με αυτά που γράφεις, τα έχουν ζήσει, συζητήσει, ξανασυζητήσει, σχηματίσει ορισμένες απόψεις, βαρεθεί, ξανασυζητήσει, ξαναζήσει κ.ο.κ. ... Οπωσδήποτε επιθυμητό να γράφουν όλοι την άποψή τους και να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να την συζητούν, αλλά όταν υπάρχει κάποια διάθεση κατήχησης για θέματα που σε ένα τόσο εξειδικευμένο φόρουμ είναι καθημερινό ψωμοτύρι, ε, επόμενο είναι να σκέφτονται όλοι αμέσως αυτό ακριβώς το εικονίδιο: ::) Σαν να πήγαινα πχ. εγώ στο φόρουμ κάποιου μεγάλου PC magazine και θέλοντας να κάνω τον Ευαγγελάτο να τους έλεγα "παιδιά, δεν ξέρω αν σας το'πε κανείς αλλά με τα Vista η Microsoft σας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες"... ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
ndnikola Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 (Φαντάζομαι είναι ήδη γνωστό και συζητημένο), ασχέτως quality control, εργατικών και άλλων κόστων, μου έκανε εντύπωση ότι κανείς δεν αναφέρθηκε ο παράγοντας design. Δεν μπορώ να πιστέψω προσωπικά ότι οι ίδιοι άνθρωποι (ή αντίστοιχων διαπιστευτηρίων) σχεδιάζουν για την fender, την squier και την harley benton. Τώρα εαν πάλι κάποιος θέλει να αγοράσει το προϊόν κάποιου που έκανε reverse-engineering σε ένα πολύ καλύτερο όργανο (και ίσως το βελτίωσε κιόλας), με γεια του με χαρά του - αλλά ας μην το ανάγει και σε επιχείρημα ενάντια στον original. Προσωπικά το έχω κάνει και εγώ αγοράζοντας hagstrom για να "έχω" ήχο les paul. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα καταφέρομαι ενάντια στη gibson λέγοντας ότι "πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες" και άλλα τέτοια όμορφα. http://www.lustinger.com/
freddy692000 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον ελα τελος το thread.Ειμαι αισχρος τι κανουμε τωρα οτι ειπα ειναι λαθος συγνωμη που σας εφαγα τον χρονο σας αμα επαναληφθει ριξτε μου ενα bann να ηρεμησετε να μην σας πριζω κιολας οκ?
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Freddy δεν εκανες κατι κακο και μην "βγαινεις απ τ ρουχα σου" χωρις λογο. Απλα εγραψες κατι αυτονοητο για τη μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου εδω μεσα. Για τους υπολοιπους καλα εκανες και το εγραψες. Διαβασε αυτα που σου εγραψε αναλυτικα ο bloody sunday και θα καταλαβεις, χωρις υστερισμους. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση