Infernalgr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Ηρθε σημερα η νεα φιλεναδα. Οι εντυπωσεις αριστες, χρειαστηκε βεβαια αρκετο σεταρισμα για να ερθει στα ισα της, αλλα κατασκευαστικα ειναι πολυ προσεγμενη. *Πρεπει να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις στον ενυσχιτη... ισως εβαλα αρκετα πριμα, will see... Your browser does not support the HTML5 audio tag http://janbuchholz.com/audio/stelios/Lite_Ash/lite_ash_1.mp3 Come to the dark side, we have cookies!
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο καλές πενιές, είναι και ελαφριά; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
thanasis b Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 οραια κιθαρα με γεια και καλοφορετη γενικα μου αρεσουν πολυ αυτες που φαινεται το ξυλο! πες μας περισοτερα για το ηχητικο σου σετ απ!
kguitar Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Kουκλα η κιθαρα ;) ...και το παιξιμο :) :) :)
Infernalgr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Ηχος... Κιθαρα - καλωδιο - ενυσχιτης(yamaha dh-80) Solid state... *(Ο λαμπατος ειναι στο προβαδικο... :'( ) Και το Clip ειναι απο αρχη μεχρι τελους ενα setting, απλα παιζω με ρυθμισεις στην κιθαρα για τις αλλαγες. Δεν ειναι ελαφρια, αλλα ουτε και βαρια, μια ενδιαμεση κατασταση... Come to the dark side, we have cookies!
ignantios Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 απο σκασιμο στα καθαρα τι λεει? γιατι εαν η τιμη της ειναι αυτη που ειδα στον thomann δεν παιζειθ θα χτυπησω και εγω μια.... ;D :o http://www.thomann.de/gr/fender_lite_ash_stratocaster_mn_vwt.htm αλλα μαλλον δεν λες για αυτην ε? RUN FOREST....RUN!!!!
Infernalgr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 απο σκασιμο στα καθαρα τι λεει? γιατι εαν η τιμη της ειναι αυτη που ειδα στον thomann δεν παιζειθ θα χτυπησω και εγω μια.... ;D :o http://www.thomann.de/gr/fender_lite_ash_stratocaster_mn_vwt.htm αλλα μαλλον δεν λες για αυτην ε? Oh yes! Γι αυτην μιλαω ;) ;) ;) Come to the dark side, we have cookies!
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Μεγειες! Γουσταρω πολυ τα εντονα νερα και τα μαυρα πλαστικα που της δινουν μπολικη αλητεια. Πολυ ωραιο και το κλιπακι που 'ταιριαζει' με το look της ;).
ignantios Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 σκασιμο δεν μου ειπες εχει?στα καθαρα μιλαω γιατι για γκαζια εχω την deluxe RUN FOREST....RUN!!!!
Infernalgr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 σκασιμο δεν μου ειπες εχει?στα καθαρα μιλαω γιατι για γκαζια εχω την deluxe Για να είμαι αντικειμενικός θα πρέπει να την δοκιμάσω στον λαμπατο, αλλά απ ότι άκουσα ναι έχει, και πολύ ωραία μάλιστα. Έχω παίξει αρκετά με την deluxe, και είναι καθαρά θέμα προτίμησης αλλά αυτή παίζει πολύ καλύτερα κατά την γνωμη μου. Η συγκεκριμένη με βόλεψε πάρα πολύ. Come to the dark side, we have cookies!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση