Fenderikos Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δείτε αυτό http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,22556281-661,00.html Εγώ την βλέπω να γυρνάει δεξιόστροφα, αλλά έτσι όπως το κοιτούσα ζαλίστηκα,(και έλεγα να μη την πιω την 300η μπύρα..) και άρχισε να γυρνάει αριστερόστροφα.. :o :o Λέει πως οι περισσότεροι βλέπουν να γυρνάει αριστερά ενώ δεξιόστροφα βλέπουν οι πιο καλλιτεχνικής φύσης άνθρωποι, σαν και εμάς εδώ ένα πράμα.. Για να δούμε..
elavd Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ τη βλέπω δεξιόστροφα. Είμαι καλλιτέχνης. Τέλος._ :) www.facebook.com/YourPaintedSmile
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγω τη βλεπω να κανει σπαγγατ. Ειμαι μεγαλυτερος καλλιτεχνης. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
trolley Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ δεξιόστροφα την βλέπω. Παρ'ότι προπαθώ να δω το αντίθετο... Η ιστορία της ζωής μου δηλαδή... Mea Culpa
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεξιόστροφα. Αλλά όταν πήγα να διαβάσω το κείμενο "γύρισε" αριστερόστροφα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεξιόστροφα. Αλλά όταν πήγα να διαβάσω το κείμενο "γύρισε" αριστερόστροφα. Ditto Και μου το κανε 2-3 φορές. Μεγάλη ........ Αλλά δεν θα τη πετύχω.... Ξέρω που συχνάζει. Αλλά ξεκόλλησα από εκείνα τα 666 μυνήματα βρε παιδί μου...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ σύμφωνα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού... προσπάθησα να την δω και αντίστροφα αλλά δεν τα κατάφερα... Ιδού και η εικόνα πάλι: Kώστα πού συχνάζει; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Alchemist Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Όταν πρωτοείδα την εικόνα, είδα να γυρνάει αριστερόστροφα. Μετά (για το σπάσιμο που δεν είμαι καλλιτέχνης) προσπάθησα να τη δω δεξιόστροφα, τα κατάφερα αρκετά εύκολα. Και το γ@μώτο είναι ότι δεν έχω πιει καθόλου! :P Yes it is!!!
konu57 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Με ελαχιστη προσπαθεια ειναι πολυ ευκολο να την κανει κανεις να γυρναει κατα βουληση απο οποια κατευθυνση θελει. Μετα απο λιγη ακομα προσοχη θα συνειδητοποιησει οτι δεν γυρναει καν! Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
kultura Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Το σημαντικότερο, πάντως είναι ότι είναι γυμνή... Εγώ προσπαθώ (αγουροξυπνημένος, βέβαια) να την κάνω να γυρίσει αριστερά, άλλά δεν τα καταφέρνω... :P Μετα απο λιγη ακομα προσοχη θα συνειδητοποιησει οτι δεν γυρναει καν! Παρντόν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση