fizur Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλα ρε παιδια μην βαρατε! :-[ Μεσα απο τα forums του Noiz τα βρηκα αυτα! Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου... Επισης εχω ενα φιλο ποου δουλευει σε μουσικο οικο και μου λεει οτι μετα απο περιπου 2 χρονια χρησης ολοι του πανε τις πεταλιερες τους.... Συγνωμη, μπορει να κανω και λαθος... :-X Ο.ψ.
lsega Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Εαν είναι Bon wastaeiner STUDIO μάλλον κάτι θα ξέρει........αλλά πάντα υπάρχουν και άμπαλοι που κοπανάνε την πεταλιέρα μέσα στην μαλακή θήκη σαν να είναι τσάντα του [glow=red,2,300]ΑΣΚΛΑΒΕΝΗΤΗ[/glow] .......τι περιμένεις μετά να ζήσει η πεταλιέρα.... Δεν ξέρω αν υπάρχει πεταλιέρα στην αγορά με θωράκηση τιτανιου σαν τα HAMMER και κάτι ακόμα επειδή είμαι κατοχος GT-10.....εαν καεί κάτι βούρ όλη η πλακέτα από κάτω....τα κουμπάκια αλλάζουν για πλάκα καθός και τα LED's τους.
george_the_jack Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Ήχο lead όμοιο με των 'Europe' ποια από τις 2 (tonelab ή boss gt10) βγάζει;;;; :D :D :D :D (Το ξέρω, γίνομαι γραφικός...) Stuck to heavenly melodies...
playloud Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 KAI OI 2 αμα ξερεις να τις προγραμματισεις Make me fries...
george_the_jack Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Μάλιστα...Γιατί κάτι άκουσα για λάμπες και ρακς για να βγεί αυτός ο ήχος...Μας ενδιαφέρει περισσότερο ο ήχος του Kee Marcello Stuck to heavenly melodies...
johnthemetal Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Χαζευοντας λιγο(εως πολυ) την πεταλιερα ανακαλυψα οτι δεχεται καποια patches...θεωρητικα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να δεχτει οποιονδηποτε ηχο φτιαξει ο χρηστης οπως πχ ενας ηχος βιολιου? διορθωστε με αν κανω λαθος απλα ειδα καποια με ονοματα οπως helicopter kai λεω δε μπορει...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 H SE μετα απο περιπου δυο χρονια χρησης σου αφηνει χρονους, γιατι χαλανε τα κουμπακια της και δεν μπορεις να βρεις ανταλλακτικα... Αν ειναι να παρεις Τοnelab πας καπακι για LE (την ασημενια...) και οχι την SE (μπλε...), αλλα προφανως οτι θελει κανει ο καθενας... :P περιεργο γιατι και οι...3 δικες μου μετα απο 5 χρονια ειναι ακομα σαν καινουργιες και ας τις εχω ξεσκισει στη χρηση,βεβαια δεν ειμαι ηλιθιος ωστε να τις κουβαλω σε σακουλες σουπερμαρκετ αλλα μονο σε flight case. επι του θεματος τωρα η GT-10 ειναι μια εξαιρετικη πεταλιερα & αν καποιος δεν μπορει να βγαλει φοβερο ηχο με αυτη & εναν καλο ενισχυτη σιγουρα δεν φταιει το μηχανημα αλλα ο...καποιος ;D , οπως ολες οι πεταλιερες απαιτει σωστο προγραμματισμο & καλη γνωση της αγγλικης γλωσσας (ωστε να διαβασει καποιος με προσοχη το Manual της),δεν ειναι plug n play μηχανημα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
akisgr Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 περιεργο γιατι και οι...3 δικες μου μετα απο 5 χρονια ειναι ακομα σαν καινουργιες και ας τις εχω ξεσκισει στη χρηση,βεβαια δεν ειμαι ηλιθιος ωστε να τις κουβαλω σε σακουλες σουπερμαρκετ αλλα μονο σε flight case. επι του θεματος τωρα η GT-10 ειναι μια εξαιρετικη πεταλιερα & αν καποιος δεν μπορει να βγαλει φοβερο ηχο με αυτη & εναν καλο ενισχυτη σιγουρα δεν φταιει το μηχανημα αλλα ο...καποιος ;D , οπως ολες οι πεταλιερες απαιτει σωστο προγραμματισμο & καλη γνωση της αγγλικης γλωσσας (ωστε να διαβασει καποιος με προσοχη το Manual της),δεν ειναι plug n play μηχανημα. +1 ;D -=Music is my Aeroplane=-
John Goumis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 απαιτει σωστο προγραμματισμο & καλη γνωση της αγγλικης γλωσσας (ωστε να διαβασει καποιος με προσοχη το Manual της) Είχα αγοράσει την gt-8 (από Ελλάδα) και το μάνουάλ της ήταν στα ελληνικά...πολύ περιποιημένο, πολύ καλογραμμένο, κατατοπιστικότατο, εξίσου σημαντικό με την ίδια την πεταλιέρα (βέβαια η gt είναι σαν το ποδήλατο, έτσι και πάρεις το κολάι μετά κάνεις ό,τι θες και απλά συμβουλεύεσαι το μάνουαλ που και που). Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για την 10.
johnthemetal Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 υπαρχει το manual της στα ελληνικα σε πι ντι εφ να το κατεβασω? να ριξω μια ματια δηλαδη οχι οτι την εχω.. ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση