kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Είναι άδικο ρε γμτ, είναι άδικο. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Ωραίος ο bluezlick, ξαναματαμπράβο άντε να τη δούμε και live in action! 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό, μου τον θυμίζεις απίστευτα, στο πιο νεαρό του!! ;D ;D ;D ;D To keep you is no benefit. To destroy you, no loss
playloud Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Ωραιο βρωμικο ηχο μαν, μπραβο. "Fly to the rainbow" Που πηγαν τα μουσια ρε φλωρε? Ε? Δε μου λες κατι.... Απο "ζυγισμα" πως ειναι? "Γερνει" λιιιγο προς το μπρατσο η μου φαινεται? Make me fries...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω ξανα! ;D Mea_Culpa89 οχι ρε σ.... :( :P ειναι το χειροτερο που με εχουν πει! (μετα το οτι μοιαζω με τον κλαφτον...) playloud ηξερα οτι θα σου αρεσει! ;D τα μουσια τα ειχα χρονια κ τα βαρεθικα! ειπα να γινω πιο κουλτουρα! απο ζυγισμα ειμαι μια χαρααααααααα! ισως σε μπερδευει η φωτο ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
playloud Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις φυγει για γκομενα μου φαινεται εεεεε? Ατιμουληηηηη Make me fries...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 στο pc σου τι παιζει?... κατι βλεπω εκει... (μεσα απο τον καθρεφτη) ;) wood matters
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 στο pc σου τι παιζει?... κατι βλεπω εκει... (μεσα απο τον καθρεφτη) ;) Alderbody, είσαι και πολύ ... τρισδιάστατος άνδρας! ;D LEGO people live in houses made of their own flesh.
alderbody Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 ειπαμε... η αληθεια ειναι κρυμμενη στη λεπτομερεια ;) wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση