plusyear Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 καλοπαιχτη και απο μενα bluezlick! @bloody κοιτα πρωτη φωτο στ αριστερα, there is the pantofl σαγιοναρα κ καλτσα μυριζομαι british style ;D ;D ;D -=Dream Within A Dream=-
playloud Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ο κιαρατας, σα τους Φινλανδους που ερχονται εδω μονο που αυτοι εχουν ΑΣΠΡΗ καλτσα και σαγιοναρα Blues, Uli παιζει ;D Make me fries...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 @bloody κοιτα πρωτη φωτο στ αριστερα, there is the pantofl Nαι ναι, την πήρε το μάτι μου αλλά είναι πολύ στην άκρη (σαν να ντρέπεται) και πρέπει να φαίνεται καθαρά! Ντισκαλιφιέ κ. Μπλουζλικ... ;D ;D :P ΥΓ. Ξέχασα, με γεια και καλοπαίξιμη!! :D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
kguitar Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Ωραιο το κιθαρονι bluezlick, μεγειες και καλοταξιδη να ειναι :)
alderbody Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 με γεια ρε Σακη! πραγματικα ξεχωριστη! αλλα λεω τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D wood matters
ginargiros Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 @bloody κοιτα πρωτη φωτο στ αριστερα, there is the pantofl Είναι και καλοκαιρινή. Όχι ότι κι ότι ;)
trigga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 κλιπάκια πολύ διαστημα λέμεεε... Στρατοκαντρίζει ή με φαίνεται? Μεγια και λεγε κ το γκαφρό ποσο πήγε. Ενδιαφέρον ακούγεται ο εκτος φάσης δικέ σου.
Zeppelin Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ ομολογώ ότι την είχα δει όταν την έφτιαχνε ο Παναγιώτης... Η περιέργεια, περιέργεια όμως, για να δω το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πραγματικά υπέροχη! Καλοπαίξιμη φίλε Σάκη!
odis13 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλοπαιξιμη. Ειμαι σιγουρος οτι θα ΜΑΜΕΙ. ΤΕΛΟΣ.
yann Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλοπαιχτη και λαλιστατη! Ομορφος ηχος,και καθαρη ταστιερα ακουω! Μονο,το εκτος φασης δεν ειναι και τοσο χρησιμο! Ζητα απο το μαστορα σου (τα σεβη μου,καθαρη δουλεια!) να αλλαξει το σπλιτ διακοπτη με εναν οn-on-on,ωστε να κερδισεις και τον "parallel" ηχο! (οχι αμεσως,ασε τον ανθρωπο να παρει μια ανασα...!) :) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση