neeq Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Μια απόπειρα να γραψουμε μια ιδεα "της στιγμής" τότε, στα εφηβικά τα χρόνια, που η μπαντα ήταν πρωτα παρεα. Εξ ολοκλήρου στο reason που ακομα δεν το ξεραμε ουτε στο τόσο :P Παρα τα μυρια του στραβα, εξακολουθει να είναι απο τα αγαπημενα μου κομματια που δε βαριέμαι να ακουω, και είπα να το μοιραστω μετα απο χρονια. http://www.box.net/shared/u9m799kw0g Τοτε που δεν καταλαβαινα τι διαφορα κανει ο κομπρεσορας ;D
evris Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 thumbs up! :D My love for you is ticking clock, Berserker
trigga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 κουλτούρα? Ο πολυς Δεληβοριάς αφήνει κουσούρι :P
neeq Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ακουγα καθόοοολου Δεληβορια, ή οτιδήποτε ελληνικό τότες. Μεταλλακια ήμασταν υποτίθεται :p
quintiplet Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ τη γνώμη μου την είπα χρόνια πριν. Αυτό το κομμάτι είναι λατρεία! :D
kretinos Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Respect το κομμάτι! ;D Let's talk vocals...any kind!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 πολυ χαρουμενο κοματι! μου θυμησε παιδικη εκπομπη ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 αχαχα στο άκυρο έπεσα σε αυτό το κομμάτι! Μου άρεσε η όλη φάση του. :P Αγνές εποχές κτλ...
gkou Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Κι εμένα αμέσως Δεληβοριά μου θύμισε ,στιχουργικά μόνο. Πολύ ευχάριστο άκουσμα, αν και η φωνή δεν είναι του γούστου μου. Ελπίζω να μη χρωστάς ακόμα της Μιχαλούς ;D ;D ;D https://myspace.com/gkou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση