trigga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 ναι μωρε αυτα τα ευκολα που παίζονται. Πολύ καρφί ειναι ο τύπος, ακριβώς πεφτει?Κανονικά τι ειναι ροκοαλτερνατίβα?Το λεω γιατι εδω κατι τζαζε τα χει.
playloud Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Α Ψ Ο Γ Ο Σ Make me fries...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Πάρα πολύ ωραίος, ήχος, ιδέες, μαλλί, τι άλλο να ζητήσεις; LEGO people live in houses made of their own flesh.
stephanos Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 πράγματι φοβερός...και τα άλλα του video είναι πολύ καλά. Είναι να το χεις βρε παιδί μου.
playloud Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον, ο τυπος ειναι Δανος και παιζει να εχουμε jamαρει στην Κοπεγχαγη, κατι μου θυμιζει. Εκανα ηδη κονε γιατι εχω πολλους γνωστους φιλους-μουσικους στη Δανια. Θα ...ενημερωσω Make me fries...
trigga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 κοιτα την ροδιά πως ανθίζει :P
ignantios Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2009 τελειο ...απλα ......αψογος ηχος και μελωδια :-X RUN FOREST....RUN!!!!
matawan Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2009 Δε λέω, είναι εξαιρετικός, αλλά αυτό που παίζει, είναι σα showreel :P του τύπου : "ειμαι session μουσικός, τα κάνω όλα και συμφέρω" It's a shame stupidity isn't painful.
ignantios Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Δε λέω, είναι εξαιρετικός, αλλά αυτό που παίζει, είναι σα showreel :P του τύπου : "ειμαι session μουσικός, τα κάνω όλα και συμφέρω" και τι το κακο εχει αυτο? αφου τα κανει ολα ο ανθρωπος και πολυ καλα μαλιστα να τον κατακρινουμε? μια χαρα τελειος ειναι....μου φαινεται βγαζουμε απο τη μυγα ξυγκι ....ή ειμαστε πολυ τελειοι εμεις....δεν εχω καταλαβει τι απο τα δυο συμβαινει... ::) RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση