trigga Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 http://www.box.net/shared/tunq38u5c7 Ενα βιντεο για το ιντερνετοινστιτούτο κεθάρας που ειμαι γραμμένος.Ειπα να το ανεβάσω κ εδώ να δειτε κ να πειτε κ σεις τα σχόλια σας. Εχει λαθος στα ρυθμικά κ χανει σε καποια σημεία.Το αφησα ετσι όπως ήταν δεν το ξαναγραψα. Comping κανω εγω απο πίσω κ μετα εβαλα απο πανω τη μελωδια κ τα σόλα για τα παπούτσα.
trigga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Κανεις ειδικός δεν αξιώθηκε? Μη φοβάστε δεν δαγκώνω...... Το απίστευτο χάλι δεν ειναι για να μην γραφει κανεις...Ετσι θελω να πιστεύω δηλαδή..
astraxan19 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειμαι κ ο καταλληλοτερος (πρωθυπουργος) για να σχολιασω, αλλα μιας κ σε αφησαν μονο σου θα κανω πρωτος κινηση ;) κ μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι αυτο που ακουσα το ακουσα ευχαριστα.. :) Μπάτε να γιομίσω..
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Ωραίο ήταν, με άρεσε....το απόλαυσα είμαι φαν του τρίγκα, τέλος.... Γιώργη, θα πάρω ένα κόντρα-μπάσο και θα φτιάξουμε μπάντα, βρες έναν ντράμερ και κλείσαμε....Μαζί θα κλείσουν και τα μαγαζιά που θα παίζουμε, αφού δε θα πατάει κανείς..... ;D ;D Βass is a state of mind...
trigga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 μαλιστα, κάτι ειναι κι αυτο.Να δουμε τι θα εχει στη συνέχεια. Παναγιώτη παρε μπάσο κ κυνήγα το βίωμα σαν αρχή.Χωρις βίωμα, τρύπια κατσαρόλα.Οταν βιωματωθεις εγω θα σε περίμενω σαν τη C real.
fatalv Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Triggaκο μου.>! Για ακόμη μια φορά απίστευτος, πολύ μεστός ρε παιδί μου. Να σου πω: Σε ακούω σε κάθε σου κλιπ με όλο και καλύτερο ήχο ή είναι η ιδέα μου; Έτσι ακούνε τα αυτιά μου...Αυτό είναι; ;D Πέρα από τον ήχο, μου αρέσουν και οι καινούριες σου φράσεις. Κάθε φορά και κάτι καλύτερο, καινούριο! Μπράβο Γιώργο..>!!! Συνέχισε ρε παιδί... το cdακι με τα κλιπ σου το ετοιμάζω να το έχω πρόχειρο..Να το ακούω να triggaρω! ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
trigga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 με 15 ευρω στο δίνω εγω ετοιμο κ μαζι κ ενα πουκάμισο με λουλουδια χίπικο τριγγοφορεμένο για ανάπτυξη κ καλλιέργεια βιωματικής μάθησης εγχόρδων οργάνων. Πολλες οικειότητες βλέπω κ θα μας παρεξηγήσουν."Μου" ???????? Υ.Γ.Ασχολούμαι οσο μπορώ κ γω αλλα βοηθαει πολυ αυτη η "σχολή" ρε παιδι μ.Φκαρστω πάλι μεταλοφατάλι μ.
fatalv Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Πολλες οικειότητες βλέπω κ θα μας παρεξηγήσουν."Μου" ???????? Υ.Γ.Ασχολούμαι οσο μπορώ κ γω αλλα βοηθαει πολυ αυτη η "σχολή" ρε παιδι μ.Φκαρστω πάλι μεταλοφατάλι μ. XAXAXA ;D ;D ;D ;D Μη μασάς προχώρα ρε παιδί μου όσο το επιτρέπουν οι καταστάσεις. ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Kankudai. Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 πολυ ωραιος, ακολουθεις τα changes να υποθεσω οτι ειναι τα courses του Jimmy Bruno??
trigga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 ναι παρακολουθω τον bruno και βλεπω φώς φιλε.Πριν μονο θεωρία εβλεπα κ εκανα σολο στου διαολου τη μάνα. Εισαι κ εσυ εκει μέσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση