kaimani Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Tο ξέρω ότι είναι λίγο cheesy αλλά όπως και να 'χει είναι fun to watch :D
DELAGOHN Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 ;D ;D ;D ;D εχω κατι shematics απο περιοδικο ηλεκτρονικων δεκαετιας 80 για κατι τετοιο 8)
kaimani Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Κάπως έτσι παίζει κι ο Saruman ;D ;D ;D
zestair Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Κάπως έτσι παίζει κι ο Saruman ;D ;D ;D :P Τώρα αυτός ο τυπάς μάλλον δεν το 'χει και πολύ για διαφημησάκιας έ;
Infernalgr Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Και μη χειροτερα να λεμε! Προφανως δεν του πηραν το wii που ηθελε για τα Χριστουγεννα και την βγαζει με moog και theremin.... ;D ;D Come to the dark side, we have cookies!
yann Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 -Τ'ειν' αυτουνο ουρε? ??? -Τς'χολ θα'ν'....τς' μου-ουκ?Κατι! ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση