ZombieTone Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 05/02/09 Ο Lux Interior, των θρυλικών Cramps, αφήνει την τελευταία του πνοή, στην California, από καρδιακή προσβολή... R.I.P.
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 :( ....bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz check my websitehttps://www.mixingnik.com
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Πραγματικά κρίμα... επί σκηνής κάθε μόριο του σώματός του ένα μικρό ηφαίστειο, εκτός σκηνής ένας από τους πιο καλοσυνάτους και έξυπνους ανθρώπους... ο μόνος που μπορούσε να τσαντίσει την Poison Ivy, όπως επίσης και ο μόνος που μπορούσε να την κάνει να χαμογελάσει επί σκηνής (εξαιρετικά σπάνιο θέαμα)... (από την ιστορική συναυλία τους στο ψυχιατρείο της Νάπα στην Καλιφόρνια το '78 - κυκλοφορεί και σε dvd το οποίο έχω, αν το πετύχετε πάρτε το οπωσδήποτε) "Rock 'n' roll is much too healthy these days..." και μόλις ξανάγινε... :-[ Αντίο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
trolley Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Κρίμα ο άνθρωπος... Γερνάμε ρε λούστη μου... Mea Culpa
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 εχουν που εχουν απομεινει ελαχιστοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ροκερς,εφυγε και ο Lux....το βλεπω να κλεινει τοπ μαγαζι... :'( www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
alderbody Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 οχι ρε γαμwτο... :( παει κι o Lux wood matters
Haris Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Όταν τους είχα πρωτοδεί να παίζουν το Tear it Up στο 'URGH! A Music War' ή αντίδρασή μου ήταν "τι ειν' αυτό ρε;". Μετά από κάποια χρόνια στο Ρόδο (όταν πλέον ήξερα τι ήταν αυτό) ήταν απίστευτοι. Ο Lux είχε τρομερή ενέργεια (και η Ivy τροφοδοτούσε τις φαντασιώσεις μου για χρόνια... ;)). Από τα λίγα συγκροτήματα που κατάφεραν να χαστουκίσουν την εποχή τους. Κρίμα... Something Wicked This Way Comes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση