Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Ανδρέα αν μπορείς να περιμένεις λίγο θα βγάλω το νεο μου διπλό cd "Μανίκη είναι και σφυρίζει", θα το βρείτε σε όλα τα καλά κρεοπωλεία ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Alchemist Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά! Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα αναφέρθηκαν, η τελική απόφαση θα είναι ζήτημα διάθεσης και ενστίκτου! Και πάλι thanks! ;) P.S. Jase, δε με ρίχνεις με τέτοια. Όταν θα βγάλεις το best-of, το ξαναβλέπουμε... :P Yes it is!!!
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Επίσης πάρα πολύ αξιόλογο, αν και κάπως παλιό (1976) είναι το "I'm just a straight in a Gay Gay world" των Skyhooks. Μην το αφήσεις να σου ξεφύγει έτσι εύκολα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
vs Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 πολλα πραγματα...πολλα...και σε πολλα ειδη μουσικης. εγω εχω να σου προτεινω αυτους γιατι εφαγα κολλημα με το τελευταιο τους δισκο...ΟΚ δεν ειναι κατι καινουργιο ή διαφορετικο αλλα ειναι πολυ εθιστικος. επαιζε συνεχεια και απο την αρχη μεχρι το τελος...(και ειχα πολυ καιρο να το παθω αυτο) The National - Album: Boxer www.LowerCut.gr
MuddyPete Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 +1000 στους Little Joy! Καινούριοι, πρώτο άλμπουμ και απλά φοβερό! Καλή επιλογή να έχεις! Πως και ο flea δεν σου πρότεινε το empyrean? :P http://www.facebook.com/peteandthesunpage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση