Darky Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 ναι αλλα εσυ παιζεις πολλες νοτες και το μανικη σου σφηρειζοι! ;D γμτ,εχω δει 500 ποστ που σφιριζη το μανικι και καθε φορα γελαω... ;D ;D I dance,with angels,to celebrate the holocaust...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 καλα ρε συ ωρθωγραφεια που αιμαθες? μανικΗ γραφεται οχι μανικι... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό είναι. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Darky Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 καλα ρε συ ωρθωγραφεια που αιμαθες? μανικΗ γραφεται οχι μανικι... ;D οπ σειγνομει ρε ση,πωται δαιν οιμουν καλος στειν ωρυογραυοια. ειπωσχωμε να μιν ξαναγοινη! ;D I dance,with angels,to celebrate the holocaust...
garrett Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 καλη φαση....ξερετε καλα να στελνετε ενα θεμα αδιαβαστο!!!!:p
Adamo Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Παιδια και εγω την ιδια ερωτηση εχω με τον φιλο και βλεπω τελικα δεν λυθηκε το θεμα και γραφω εδω για να μην ανοιξουμε 80 θεματα.Ειδικα διαβασα οτι ειναι και distortion το οποιο λειτουργει θες δεν θες μαζι με το wah.Αν εχει παιξει κανεις με αυτο,ποσο "αρνητικο" ειναι και ποσο επηρεαζει το τελικο αποτελεσμα?
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Παιδια και εγω την ιδια ερωτηση εχω με τον φιλο και βλεπω τελικα δεν λυθηκε το θεμα και γραφω εδω για να μην ανοιξουμε 80 θεματα.Ειδικα διαβασα οτι ειναι και distortion το οποιο λειτουργει θες δεν θες μαζι με το wah.Αν εχει παιξει κανεις με αυτο,ποσο "αρνητικο" ειναι και ποσο επηρεαζει το τελικο αποτελεσμα? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φίλε. Ρίξε μια ματιά στο manual εάν θέλεις. http://www.jimdunlop.com/files/manuals/SW95SlashWahManual.pdf
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Όου κραπ, έκανα λάθος το Φεβρουάριο του 2009 που το συζητούσαμε. Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
AXLNICK Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Αν ενδιαφέρει wha + distortion είναι ΟΚ !!!! Εγώ το είχα και το έδωσα ολοκαίνουργιο λόγω του distorion... Too much !!!
Adamo Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2012 σκετο wah ενδιαφερομαι.Αραα υπαρχει δυνατοτηα να το χρησιμποιω μονο ως wah?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση