george_the_jack Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Χαιρετώ σας... Μπορείτε σας παρακαλώ οι κάτοχοι του παραπάνω εφφέ να εκθέσετε τη γνώμη σας; Επίσης, όσοι το έχετε δοκιμάσει απλά, η άποψή σας και πάλι καλοδεχούμενη. Άλλες προτάσεις για εφφέ ακουστικής για μπάτζετ που φτάνει το πολύ τα 150-200? ??? Ευχαριστώ. Stuck to heavenly melodies...
george_the_jack Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Χαιρετώ σας... Μπορείτε σας παρακαλώ οι κάτοχοι του παραπάνω εφφέ να εκθέσετε τη γνώμη σας; Επίσης, όσοι το έχετε δοκιμάσει απλά, η άποψή σας και πάλι καλοδεχούμενη. Άλλες προτάσεις για εφφέ ακουστικής για μπάτζετ που φτάνει το πολύ τα 150-200? ??? Ευχαριστώ. Κανείς ρε παιδιά;;; Αξίζει τα χρήματά του αυτό το ματαφέτι; Με ενδιαφέρει κυρίως ένα αξιοπρεπές chorus. Υ.Γ. Συγνώμη στους διαχειριστές που αναγκάστηκαν να μετακινήσουν σε άλλη κατηγορία το θέμα μου. Είμαι καινούριος εδώ και αυτό φαίνεται(και ενδεχομένως θα φανεί περισσότερο προσεχώς) 8) Stuck to heavenly melodies...
playloud Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου σορυ τωρα το ειδα το θεμα σου, λοιπον το πεταλι το εχω εγω. ΑΝ το θες για liveακια και για ηχογραφησεις χωρις ΤΡΕΛΛΕΣ απαιτησεις χτυπα το με κλειστα ματια. Εχει πολυ καλο chorus, εμενα μου αρεσει πολυ. Το chorus γενικα δεν το πολυγουσταρω σαν εφφε βεβαια αλλα το συγκεκριμενο ειναι μια χαρα. Ειναι πανευκολο και εχει οτι εφφε θα ζητουσες και λιγο παραπανω. Αυτο ειναι, http://www.thomann.de/gr/zoom_a2_1u_acoustic_fx_pedal.htm?feedid=2814 ετσι? Make me fries...
Darky Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 ακυρο,τωρα ειδα το "εφφέ ακουστικής ", σορυ ::) ::) I dance,with angels,to celebrate the holocaust...
george_the_jack Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου σορυ τωρα το ειδα το θεμα σου, λοιπον το πεταλι το εχω εγω. ΑΝ το θες για liveακια και για ηχογραφησεις χωρις ΤΡΕΛΛΕΣ απαιτησεις χτυπα το με κλειστα ματια. Εχει πολυ καλο chorus, εμενα μου αρεσει πολυ. Το chorus γενικα δεν το πολυγουσταρω σαν εφφε βεβαια αλλα το συγκεκριμενο ειναι μια χαρα. Ειναι πανευκολο και εχει οτι εφφε θα ζητουσες και λιγο παραπανω. Αυτο ειναι, http://www.thomann.de/gr/zoom_a2_1u_acoustic_fx_pedal.htm?feedid=2814 ετσι? Ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες!!! Ακριβώς για τους λόγους που παραθέτεις το θέλω. Έχουμε ένα γκρουπάκι και έχουμε μία ηλεκτρική. Εγώ παίζω ακουστική και θέλω στα lead σημεία να υποστηρίζω με 'όγκο' κάπως την ηλεκτρική μαζί με τα πλήκτρα. Το μοντέλο που έχω στο στόχαστρο είναι κατάτι πιο φτηνό (αυτό χωρίς το expression pedal). Είναι το [/url]http://www.thomann.de/gr/zoom_a2_acoustic_fx_pedal.htm Εσύ λες το Zoom A2 1u αν και έχω την αίσθηση ότι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα χωρίς το 'expression' (που ούτως ή άλλως δεν το χρειάζομαι) Stuck to heavenly melodies...
playloud Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, ετσι ειναι, μονο που το 1u εχει και usb και μπορεις να συνδεεις κατευθειαν σε υπολογιστη. Αλλα αν δε νοιαζουν αυτα πηγαινε για το αλλο. Κιεγω για volume pedal το εχω επειδη παιζω και lead Make me fries...
george_the_jack Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, ετσι ειναι, μονο που το 1u εχει και usb και μπορεις να συνδεεις κατευθειαν σε υπολογιστη. Αλλα αν δε νοιαζουν αυτα πηγαινε για το αλλο. Κιεγω για volume pedal το εχω επειδη παιζω και lead Δηλαδή με το uSB μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν άτυπη κάρτα ήχου...Είναι ενδιαφέρον χαρακτηριστικό δε λέω αλλά υπάρχει και μια διαφορά 50 ευρώ ανάμεσά τους. Όχι lead δεν παίζω. Η κιθάρα μου έχει δευτερεύοντα ρόλο στο γκρούπ. Με ενδιαφέρει ο τομέας εφφέ στα ακόρντα αποκλειστικά. Stuck to heavenly melodies...
playloud Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Εισαι για το αλλο κατευθειαν... Make me fries...
george_the_jack Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Εισαι για το αλλο κατευθειαν... Ευχαριστώ πολύ :) Stuck to heavenly melodies...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση