jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 αυτός δεν είναι higain ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
panz Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 αυτός δεν είναι higain o laney???
Sozos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 αυτός δεν είναι higain Μια χαρά higain είναι ο Laney, τον είχα δοκιμάσει στο guitar store και είναι αρκετά γκαζωμένος. Δεν έχει τα γκάζια ενός Rivera KR7 αλλά άνετα βγάζεις hi gain και ειδικά αφού υπάρχει standby και η gt8 δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν ο φίλος θέλει extreme γκάζια. Το μόνο κακό οτι έιναι μονοκάναλος και ίσως περιορίζει λίγο αλλά αφού έχει 2 gain levels που μπορείς να αλλάξεις με ποδοδιακόπτη, είναι σαν 2κάναλος με shared eq. [email protected]
FrosT Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Ανεφερα κ ενα versatility προηγουμενως... Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ο laney... Fly from Here, but as the Chosen Pessimist...
jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 όπως έλεγε ο dime get from this shit more f**king gain (το videακι είναι τίγκα στα εφφέ) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
panz Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 (το videακι είναι τίγκα στα εφφέ) ενα sd-1 είχε αλλά αφού δε το θες ούτε φτούνο... ::)
Sozos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Ανεφερα κ ενα versatility προηγουμενως... Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ο laney... Αν θες πολλά περισσότερα από έναν αξιοπρεπή καθαρό και έναν πολύ καλό hi gain ήχο τότε σίγουρα ο Laney δεν θα σου κάνει. [email protected]
panz Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Οπότε η εξίσωση γίνεται Λαμπατος + φτηνος + hi-gain + bedroom level +VERSATILE +ESPRESSO/CAPPUCCINO/FRAPPA MAKER = no way... ;)
jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 ενα sd-1 είχε αλλά αφού δε το θες ούτε φτούνο... ::) αν δεν έχει chorus τότε έχει πολλές κιθάρες γραμμένες πάντως μια χαρά ενισχυτής είναι αν και στα λεφτά του βρίσκεις κάναν μεταχειρισμένο πιο higain εγώ με 700 τσίμπησα triple xxx ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση