Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 To Sea Lion είναι ένα κομμάτι που (για πρώτη φορά μετά απο χρόνια) έφτιαξα με παρέα. Και τι παρέα !!! (βλ. παρακάτω) :) Μπάσο και drums παίζει ο fleamail. Κιθάρες, ήχους, συνθετικές φωνές και άλλα pads τα έγραψα εγώ. Πρόσθετες κιθάρες (που δεν ακούγονται σαν κιθάρες :D ) και theremin προσέθεσε ο Nikodemos. Ο ήχος του sea lion προέρχεται από το www.freesound.org (χρήστης stormpetrel ) To τελικό mix και master έγινε από τον nikodemos (Εγιναν και άλλα 137 που του άρεσαν περισσότερο ;D, αλλά αυτό εδώ άρεσε σ' εμένα :P ). Επισυνάπτω το mp3, ασυμπίεστο μπορείτε να το βρείτε Your browser does not support the HTML5 audio tag εδώ. Το κομμάτι αναφέρεται στη διαπίστωση ότι μεγαλώνοντας μαθαίνουμε να συμβιώνουμε καλύτερα με το περιβάλλον μας. Είτε αυτό είναι το φυσικό μας περιβάλλον είτε οι κοντινοί (ή λιγότερο κοντινοί) μας άνθρωποι. Με λίγα λόγια, το sea lion δεν πρέπει να δαγκώνει αν θέλει να κάνει παρέα με τα ψάρια.
spy Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 http://www.acapela.tv/Fish-1-351-bc37303885970
Earendil Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Γειά στα χέρια σας παιδιά! :) :) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Alchemist Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Το τελευταίο είναι και το καλύτερο! ;) Μπράβο σε όλους, κυρίως στον Χαρίλαο μιας και ήταν ο συνθέτης. Υ.Γ. Κοίτα ρε γμτ τί έχασα... :( Yes it is!!!
oizgeorge Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ ωραιο κομματι παιδια!! το εβαλα στο mp3 ηδη για να το ακουω ;) Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 http://www.acapela.tv/good-old-times-bc37804903996.html Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 η ισχύς εν τη ενώσει....:) ΥΓ. θάθελα να ακούσω και την εκδοχή που άρεσε στον ND... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
panagiotis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά είναι πολύ καλό!! Μπράβο σε όλους.... Πάρη, με τι μπάσο παίζεις; :) Βass is a state of mind...
elavd Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ με άρεσε!!! Εύγε και στους 3 για τη συνδημιουργία ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση