kostaras75 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά παραθέτω το κομμάτι και περιμένω τη γνώμη σας. Είναι χωρίς λόγια μιας και απο φωνή δεν τραβάει η ομάδα!
eangle Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 λάθος post sorry http://www.myspace.com/theohatz
ignantios Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 ωραιος με πολυ ωραιο ηχο...μπραβο !μας λες και τι χρησιμοποιησες.....ειδικα τα drives μου αρεσαν!!! :P RUN FOREST....RUN!!!!
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Το έγραψα με ibanez js1200 και με tone port ux2. Μόνο που βοήθησε ένας φίλος στην εγγραφή μιας και τώρα μαθαίνω τα της ηχογράφησης και δεν ξέρω να δουλεύω τα μεγάλα προγράμματα. Πάντα πέρναγα τα κομμάτια αλλά ποτέ δεν κάθησα να τα ηχογραφίσω σοβαρά. Αντε κανένα ψιλό με cool edit και πολύ μου ήταν. Τώρα που βρήκα άτομο να με βοηθήσει θα κοιτάξω να γράψω οτι μπορώ.
nuno Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο φίλε μου. Από τα καλύτερα κλιπάκια που έχω ακούσει στο noiz! Εύγε
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο φίλε μου. Από τα καλύτερα κλιπάκια που έχω ακούσει στο noiz! Εύγε +2112 δεν εχω λογια...... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
bihlas87 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Απολαυστικοτατο φιλε, 4 φορες το ακουσα. Ανεβασε και μια εκδοχη με φωνη, αφου εχεις παθος και συναισθημα στην κιθαρα, κατι καλο θα βγαλεις και απο φωνη, μη μασας ;).
spiros69 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 :o :o :o :o :o :o :o :o Μπράβο φίλε μου..... Αναμένω το επόμενο...... seven deadly sins..........
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο "Gary"... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Zooropean11 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Εχω μεινει εκπληκτος! Φοβερος ηχος, αψογη τεχνικη, γενικως πολυ καλο κλιπακι πραγματικα! Ασε που ο Gary ειναι απο τους τοπ 5 αγαπημενους μου κιθαριστες! Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση