Infernalgr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Χαίρετε τι κάνετε πως είστε? Αύριο κατεβαίνω Σαλονικα για ερεύνα αγοράς / απόκτηση καινούργιας κιθάρας. Αυτό όμως είναι το αύριο, απόψε έκλεισα λοιπών τα μάτια και παραμυθιαστικα ότι η φτηνή Yamahaχουλα μου είναι η Eric Johnson που θέλω ν αποκτήσω (η κάποια σ αυτά τα πλαίσια). Your browser does not support the HTML5 audio tag http://janbuchholz.com/audio/stelios/i_need_a_strat.mp3 η κιθαρουλα ειναι αυτη εδω και ο ενυσχιτης ειναι ο yamaha dg-80 με λιγο delay. Πως σας ακουγεται το Jam? any tips? Come to the dark side, we have cookies!
klhronomos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Πολύ ωραίο, μ' άρεσε. Άνετος κι ευρηματικός με ωραίο στυλάκι και ρυθμό. Τό 'χεις! Ατέλειες υπάρχουν, αλλά μιας και δεν είναι "χοντρές" (ακόμα και οι κανα-δυό "πρασινίλες" εκεί στα γρήγορα) δεν τρέχει μία νομίζω. Άσε που άμα παίζαμε όλοι σαν τον SRV δε θα είχε και νόημα το όλο "ταξίδι"... Άμα σε πετύχαινα πουθενά να παίζεις με καμμιά καλούτσικη μπάντα θα καθόμουν να σ' ακούσω χαλαρά. Η κιθαρίτσα πάντως πολύ περίεργη, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράμα! Καλούτσικα παίζει όμως απ' ό,τι ακούω. Αυτά... Keep funkobluesin'
playloud Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν καθεσαι μ αυτην? ΕΚτος του οτι ειναι ΜΟΥΡΗ και ασυνηθιστη (και η κουτση μαρια εχει στρατ) ακουγεται χαλαρα ισαξια μη σου πω και καλυτερα. Παντως και στρατ να παρεις αυτη ΜΗΝ τη δωσεις Το τζαμ σουπερ, παιζεις πολυ καλα Make me fries...
bihlas87 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Ωραιοτατο το κλιπακι. Θα ρωτησω κι εγω για την κιθαρα, κανονικος humbucker ειναι αυτος στη γεφυρα? Emerald green metallic λεγεται το χρωμα?
Infernalgr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Αυτή είναι μια Yamaha Sgv300 μοντέλο 2000, την βρήκα κρυμμένη σ ένα παρακμιακο μαγαζί απούλητη επί 8 χρόνια διότι είχε μια γρατσουνιά στο πίσω μέρος... ::) Αφού πήρα μια γενναία έκπτωση λοιπών την τσίμπησα. Ο πίσω μαγνήτης είναι 2 singes αλλά παίζουν και μαζί σαν humbucker, υπάρχει και ένα Blend Pot, που στην 2η possition κάνει blend του 2 πλέων singles neck & bridge. (μπερδεμα) Wild Finishes Black, Canary Yellow, Metallic Red, Pearl Green Body Alder Neck Maple Fretboard Rosewood Pickups Ferrite single coil pickups Tuners Die-cast ardware Chrome Controls 3-position pickup selector, individual volume controls, master tone, and a blend knob between the 2 bridge singles Frets 22 Bridge Yamaha original roller-type tremolo Scale 24.75" Finishes Black, Canary Yellow, Metallic Red, Pearl Green αυτά είναι τα specs. Come to the dark side, we have cookies!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου πολύ καλό το κλιπάκι! Μπράβο! Την Yamaha μη τη δώσεις με τίποτα. Δεν είναι βέβαια της original σειράς (νομίζω δεκαετία 70? μπορεί να κάνω λάθος), αλλά παραμένει μια πολύ πρωτότυπη κιθάρα και με ωραίο ήχο. Από τη στιγμή που την έχεις τέλεια σεταρισμένη για τα γούστα σου, την κρατάς για πάντα. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Infernalgr Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 350 ευρω!!! τρεχατε να προλαβετε ;D ;D ;D :P Come to the dark side, we have cookies!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση