yann Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Ρε 'σεις... τι ασχημα ειν'αυτα τα 2...! ;D Ααα..Wal! :D Το 88-89(?) ειδα τον Jonas Hellborg με ενα τετοιο... :o Εδω μερικα: http://walbasspictures.blogspot.com/ ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
con571 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Η παραγωγή Wal έχει ξαναρχίσει με προτεραιότητα στις παραγγελίες που μείναν στην λίστα πριν το κλείσιμο της εταιρείας. Αυτή τη φορά τα ηνία τα αναλαμβάνει ο Paul Herman (πρώην τεχνίτης της Wal) κ από όσο διαβάζω σε φόρουμ δέχεται νέες παραγγελίες. Τα μεταχειρισμένα σίγουρα έχουν αποκτήσει κάποια συλλεκτική αξία γιαυτό κ δεν πωλούνται κάτω από 4κ $. Ίσως η τιμή πέσει αν τα καινούργια είναι αντίτστοιχης ποιότητας κάτι πολύ πιθανό μιας κ φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει η μαζική πώληση. G.A.S .....μην ρωτάτε :-D Σκέφτομαι να δώσω το ΜΜ 5 Stingray ΗΗ και Macbook για να κάνω μία αγορά Wal. Ενδιαφέρεται κανείς; ;-)
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ τη δική μου 6χορδη (όχι μπάσο βέβαια), αλλά με πιο "προχω" σχήμα...το καπάκι το έχω...μου λείπουν όλα τα υπόλοιπα!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
X-minor Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Αν πουλήσω ένα νεφρό, θα καλύψει ένα Wal κι ένα Rick? ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση