kokostur Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου καλέ MOTIFNICK δεν σε έκραξα. Προς Θεού! Απλά μετέφερα τις εμπειρίες μου. Ασχολούμαι με το sampling κάμποσο καιρό (μιας και έχω το ΑΚΑΙ Ζ4) και έχω δοκιμάσει κάμποσα προγράμματα. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν το ήξερα ότι έχει κυκλοφορήσει έκδοση του Translator για Motif. Γιαυτό όμως υπάρχει αυτό το φόρουμ. Να να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας. Να'σαι καλά φίλε MOTIFNICK για την πληροφορία.
kokostur Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 το translator chickensystem ειναι για το μοτιφ και μαλιστα εχει και ειδικη εκδοση για το motif χωρια!!! ειμαι 10000000% σιγουρος ετσι.. Παρεμπίπτοντος, γνωρίζεις αν το Translator διατηρεί το δείγμα (π.χ. ένα στερεοφωνικό δείγμα ΑΚΑΙ) stereo και μετά το converting?
ninja Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Απ' όσο γνωριζω το Tyros 2 δεν κανει sampling απλά φωτώνει δείγματα στην κάθε νότα και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με του xs.
kokostur Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Απ' όσο γνωριζω το Tyros 2 δεν κανει sampling απλά φωτώνει δείγματα στην κάθε νότα και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με του xs. Αυτήν την εντύπωση μου έχει δώσει το manual του Tyros, όμως θα ήθελα και την επιβεβαίωση (ή διάψευση) κάποιου φίλου που να το έχει. Υπάρχει κανείς;;;;;;
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 ΝΟΜΙΖΩ..πως το translator δεν τα κανεις mono..παντος ναι...το awave τα αλλαζει σε mono...αν και μικρη η ζημια μερικες φορες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση