Zooropean11 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 πανω κατω,μπορει και 850,Koch εχει κοντα στα 800ε εκτος αν αλλαξε παλι,γουατδεφακ? Οριστε ο τιμοκαταλογος απο τον Ντούκα, εδω στα Γιαννενα. Οπως θα δεις, μονο ο Koch Studiotone σε κεφαλή πλησιαζει τα λεφτα που θες να δωσεις: http://www.guitars.gr/HTML/kochpricelist.html Απ'οσο γνωριζω, ο Ντούκας συνηθως κανει παρα πολυ καλες τιμες (χωρις να θελω να διαφημισω) Ειμαι σιγουρος πως αν κανεις ενα εξτρα κοπο να ερθεις Γιαννενα, θα μπορεις να βρεις μια λυση, για Koch ενισχυτες, παντα. ;) Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι!
ax1ss Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 http://www.thomann.de/gr/blackheart_handsome_devil_combo_bh15_112.htm MetalCaster
Darky Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 δαμν!γιατι τα ωραια να ειναι τοσο ακριβα...δαμν! :'( εχω παιξει με koch σε ενα μαγαζι αγγλια οταν πηγα στο θειο μου και ακομα τον ακουω... I dance,with angels,to celebrate the holocaust...
Vrass Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Αφού σου άρεσε τόσο πολύ ο κοχ τότε κάνε την καρδιά σου πέτρα και το σk@+ο παξιμάδι κα χτύπα τον! :) Είναι πολύ λάθος κατ'εμε να πας σε κάτι που δε γουστάρεις 100% για να γλυτωσεις 100€. Καθε φορά που θα βλέπεις φωτογραφία του κοχ θα τρως τα σωθικά σου, ασε αμα τον ακούς... Ενω αν τον έχεις δε θα τα κλαψεις ποτέ τα 100 παραπάνω ευρα. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Sozos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Αφού σου άρεσε τόσο πολύ ο κοχ τότε κάνε την καρδιά σου πέτρα και το σk@+ο παξιμάδι κα χτύπα τον! :) Είναι πολύ λάθος κατ'εμε να πας σε κάτι που δε γουστάρεις 100% για να γλυτωσεις 100€. Καθε φορά που θα βλέπεις φωτογραφία του κοχ θα τρως τα σωθικά σου, ασε αμα τον ακούς... Ενω αν τον έχεις δε θα τα κλαψεις ποτέ τα 100 παραπάνω ευρα. ;) +10000000 [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση