Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
Eυχαριστώ για τις ευχές παιδιά' date='

Tάκη ελπίζω να μη μοιάζεις με τον Kάτμαν που μου έχεις βάλει εκεί δίπλα γιατί δε σε θέλω τότε... :wink:[/quote']

thinia μου αν ξαναπεις κακια κουβεντα για τον κατμαν χωριζουμε...

καλα δεν σου αρεσουν αυτα τα μαγουλακια του;; 8)

Δημοσιευμένο
thinia μου αν ξαναπεις κακια κουβεντα για τον κατμαν χωριζουμε...

καλα δεν σου αρεσουν αυτα τα μαγουλακια του;; 8)

Τάκη...

Καιρός είναι να αποκαλύψεις επιτέλους την συγγενική σχέση που έχεις με τον Κάτμαν...

Και μήπως νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε ποιος παίζει κιθάρα στο προσεχώς-τρις-πλατινένιο CD του;;;; :P :P :P

Δημοσιευμένο

αντε ας το παρει το ποταμι...εγω θα παιζω κιθαρα και ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πλατινενιος με οτι αυτο συνεπαγεται και για μενα(δοξα,φημη,λεφτα),και μετα να δουμε αν θα συνεχισει η Thinia να ειναι με τον ντραμερ της...ή με μενα :P :P :wink:

Δημοσιευμένο
8O 8O σοβαρα μιλας;;τι μου κανεις τωρα ρε kourosava(και εμενα και του kotsadorou).... :lol: :lol: 8)

Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσιευμένο
αντε ας το παρει το ποταμι...εγω θα παιζω κιθαρα και ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πλατινενιος με οτι αυτο συνεπαγεται και για μενα(δοξα' date='φημη,λεφτα),και μετα να δουμε αν θα συνεχισει η Thinia να ειναι με τον ντραμερ της...ή με μενα :P :P :wink:[/quote']

E τότε αλλάζει το πράμα! θα περιμένω να δω αν θα έρθουν η δόξα, φήμη, λεφτά και αμα είναι μου λες αγαπητέ μου Tάκη. 8)

ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές

Δημοσιευμένο
Nα είστε καλά παιδιά... :D

Eυχηθείτε μου καλή επιτυχία (που δεν το βλέπω για τώρα χαχα)

Όσο για γκόμενο ευχαριστώ πολύ' date=' αλλά τα' χω με το ντράμερ της Bιτάλη.... :D χαχα[/quote']

Καλή Επιτυχία και απο μένα και καλως όρισες στην παρέα μας!!Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά είμαι εργαζόμενο νιάτο τι να κάνουμε(παίζω drums στους δισκους της Βιτάλη) :D :D

Υ.Γ Takis ήρθε η SUHR κουφαλίτσα;

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο

ακομα ρε janick ασε εχω τρελλαθει...λογικα σε 2 βδομαδες πρεπει να εχει ερθει..ελπιζω να περνας καλα και απο χειμωνα παλι να τζαμαρουμε πανω θεσσαλονικη!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...