riverman Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 elavd οταν πας στη Μηλο, μην παραλείψεις να πας για φαγητο στα Μαντράκια. Εκεί υπάρχει μια εξαιρετική ταβέρνα (Μέδουσα) πάνω στο κύμα. Πληκτρά δεν ξερω αν θα βρεις, πάνως σιγουρα θα φας καλα! P>sunshine where we once laid
Steve Lado Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Τι εγινε ρε παιδια?Δεν θα ερθει κανενας απο τα μερη μουΜυκονο μερια......
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 elavd οταν πας στη Μηλο' date=' μην παραλείψεις να πας για φαγητο στα Μαντράκια. Εκεί υπάρχει μια εξαιρετική ταβέρνα (Μέδουσα) πάνω στο κύμα. Πληκτρά δεν ξερω αν θα βρεις, πάνως σιγουρα θα φας καλα![/quote']ΟΚ τουλάχιστον να ντερλικώσουμε λιγάκι... www.facebook.com/YourPaintedSmile
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2005 Εγω παιδιά δουλείτσα το καλοκαίρι για αγορά εξοπλισμού!Καλές διακοπές σε όσους καταφέρουν και πάνε κάπου!!:) You are wrong f**ked and overatted...
Giorgos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Janick μας βλέπω να φυλάμε τις πύλες του noiz όλο το καλοκαίρι!! The Noiz Gatekeepers!!! :lol:
Steve Lado Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Janick μας βλέπω να φυλάμε τις πύλες του noiz όλο το καλοκαίρι!! The Noiz Gatekeepers!!! :lol: Χαχαχαχαχαχαχα!!!!! :D :D :D :D :D
Thinia Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Oι διακοπές οι δικές μου σχεδόν τελείωσαν. Mια βδομαδούλα περίπου Σύρο (ας είναι καλά η φίλη που μας φιλοξένησε) και μια μερούλα Tήνο. Tόσο μόνο! Kάνω κι εγώ θυσίες φέτος για προετοιμασία AΣKT... ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές
takis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 παιδια οποιος θελει ας ερθει κερκυρα και δεν θα χασει...ρωτηστε και τον Kotsadoro και τον fenderiarh..μεχρι τελος αυγουστου θα ειμαι εκει... ααα!!εχω καλα νεα.χθες ηρθε ο κατμαν για..συναυλια σε ενα μαγαζι και του πηρα αυτογραφο...θα το ανεβασω αυριο καποια στιγμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση