Strutter Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά θέλω να βγάλω live ένα midi keyboard μαζί με το laptop. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να φορτώνει μόνο vsti? Δε θα ήθελα να αναλάβει αυτή τη δουλεία το Cubase. Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα για αυτή τη χρήση. Ευχαριστώ πολύ :)
giannis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Strutter υπάρχει το live ableton που ειδικεύεται για την συγκεκριμένη χρήση,κανε και ένα search στο forum,έχει αναφερθεί κάποιες φορες..
Alchemist Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Το καλύτερο που έχω δει μέχρι σήμερα είναι το inTone Keys. Απλά άψογο, μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα και είναι πανεύκολο στη χρήση του. ;) Yes it is!!!
Strutter Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Thnx παιδιά! Το intone keys είναι ελαφρύ πρόγραμμα? Θελω να τα δουλέψω σε ένα παλιό laptop. Όσο αφορά το ableton αν δε κάνω λάθος δεν είναι αποκλειστικά για αυτή τη χρήση (?)
Alchemist Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Thnx παιδιά! Το intone keys είναι ελαφρύ πρόγραμμα? Θελω να τα δουλέψω σε ένα παλιό laptop. Όσο αφορά το ableton αν δε κάνω λάθος δεν είναι αποκλειστικά για αυτή τη χρήση (?) Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα σε αυτό το θέμα, το GUI είναι πολύ minimal και γενικώς απαιτεί πολύ λίγους πόρους. Yes it is!!!
Strutter Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Κατέβασα το demo. Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνω. Θα ήθελα κάτι σαν το Vstack της Steinberg. Ξέρετε κάτι τέτοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση