Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 http://www.guzer.com/videos/are-you-going-to-finish-strong.php Έχω μείνει άφωνος! Ταπεινός. Ένα κουρέλι απο ντροπή! :-[ Home - Editions Musica Ferrum
jmone Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 έτσι είναι καλά ξηγιέται το παλικάρι μην ανησυχείς μέχρι αύριο θα το έχεις ξεχάσει Nikolas έτσι είμαστε οι άνθρωποι :( ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
kultura Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Αν ήμουν από κάτω θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ για να μην δακρύσω... Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει ένα κλαμμένο πρόσωπο να πάει να τον χαιρετήσει... Θέλει κάποιον με τον οποίο να βγούνε μια φωτογραφία χαμογελαστοί... Γιατί πρώτα απ' όλα, είναι ΤΕΡΑΣ ψυχικής δύναμης... Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όμως, σκύβω το κεφάλι....
oizgeorge Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Οντως...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχικη δυναμη...αυτα μας χρειαζονται ορισμενες φορες για να συνερχομαστε..... Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
dimitris22 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 hi eimai o dimitris apo germania exo to korg.le kai thelo na vro hxous san kotti kai tetia ´mpori na me voithsi kapios????????
evris Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 hi eimai o dimitris apo germania exo to korg.le kai thelo na vro hxous san kotti kai tetia ´mpori na me voithsi kapios???????? :o Δημητρη εισαι δυναμις :o My love for you is ticking clock, Berserker
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 OP Guru Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Ας κάνω ποστ και αυτό: Μιας και είμαστε μια κοινότητα... κιθαρωδών (;)... Ρε Δημητρη: Μπράβο αγόρι μου! :o :o Home - Editions Musica Ferrum
ignantios Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X ΜΠΡΑΒΟ ρε ΝΙΚΟΛΑ......ετσι για να εχουμε και καλα παραδειγματα......δεν εχω λογια για τον ανθρωπο αυτον.. RUN FOREST....RUN!!!!
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Ανατριχίλαααα!!! Τώρα αν πω ότι ο τυπος παίζει καθαρότερα απο πολλούς ίσως αρτημελείς ανθρώπους θα ακουστώ γραφικός;; You are wrong f**ked and overatted...
munchkin Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟς !!!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟς !!!! http://www.guitaridol.tv/heat_1/entry/iheart_guitar deite kai ayto !!! music is the answer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση