pianistas78 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 ΓΕιά σας παιδιά είμαι απο θεσσαλονίκη. ξέρετε που μπορεί κανείς να σπουδάσει κουρδιστής πιάνων ? θέλω να το ψάξω.ευχαριστώ!!!
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά: Με όλο το θάρρος έχω την εντύπωση ότι να γίνεις κουρδιστής πιάνου δεν θέλει 4 χρόνια University, ή κάτι τέτοιο. Θα μάντευα (καθόλου σίγουρα, λοιπόν), ότι στις σχολές ακουστικής, χώρου κλπ, θα έχει κάποιο παρακλάδι για να αφοσιωθείς εκεί. Επίσης στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας έχει μουσική σχολή, άρα μπορεί κι εκεί, όπως και στο Ιόνιο πανεπιστήμιο. Όλα αυτά, είτε μέσω εδώ, είτε με ένα τηλεφώνημα αύριο, τα μαθαίνεις. Εξωτερικό, σίγουρα επίσης υπάρχουν σχολές, αλλά θα επιμείνω ότι δεν μου φάινεται ότι είναι κάτι που θέλει χρόνια σπουδών και τέτοια πράγματα. Είναι μια τέχνη, άρα μπορεί αν πας μαθητούδη στην Steinway, ή κάτι παρόμοιο να υπάρχουν πόρτες ανοιχτές! :) Καλή τύχη και πες μας τι έμαθες. ;) Home - Editions Musica Ferrum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση