vagelis92 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 πάντως ωραίο είναι το...καλυβάκι του... παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει ποιο τραγούδι είναι αυτό ? ( το video αφαιρέθηκε από το youtube..)
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Past Recedes ;) ..but the sun is eclipsed by the moon...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει ποιο τραγούδι είναι αυτό ? ( το video αφαιρέθηκε από το youtube..) Past Recedes οπως σου απαντισε ο φιλος πιο πανω, απο το album curtains, αν σου αρεσε το κομματι σου προτεινω παρεις ολο τον δισκο! Αξιζει απιστευτα. Οσο για το empyrean (το ειχα και εγω τιτλο στο msn μου ;D ) πραγματικα ενας ξεχωριστος δισκος με ηλεκτρονικη και ψυχεδελικη μουσικη που σε ταξιδευει στον κοσμο του frusci.. Love it! One More Of Me...
trolley Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 (το ειχα και εγω τιτλο στο msn μου ;D ) Ήθελα και εγώ να το βάλω, αλλά δεν ήξερα πως.... Προτείνω στις 19 Αυγούστου να το βάλουμε όλοι, έτσι για τη φάση.. Τι λέτε; Mea Culpa
Tthawth Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Sorry βρε παιδιά, έχω ακουσει το 70% του δισκου μεχρι τωρα και δεν βρίσκω τίποτα τρομερο περα απο την χρηση εφε. Απο άποψη φρεσκάδας, ο Johnies θυμίζει παρα μα παρα πολύ Nine Inch Nails φόρμες και μάλιστα σε βαρετό βαθμό. Και σίγουρα ο δίσκος θα άξιζε κατι παραπάνω εαν αφιέρωνε το 10% του χρόνου, όχι στα εφφε, αλλα στην εύρεση κάποιου καλου ερμηνευτή. Η φωνή του καταστρέφει ολη την μαγεία στα περισότερα σημεία των τραγουδιών. http://www.facebook.com/fourlt
trolley Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Μα γιατί τα λες αυτά; Θέλεις να πεις ότι ο δίσκος δεν αξίζει; Και τι να ακουσουμε δηλαδι; Mea Culpa
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Η φωνή του καταστρέφει ολη την μαγεία στα περισότερα σημεία των τραγουδιών. Θα σου πω το εξις, αν δεν ειχες ακουσει τιποτα απο την solo καριερα του εκανες βλακια που ακουσες το empyrean γιατι απλα δεν εχεις συνηθισει πχ τις κραβιες του (βλ. Niandra LaDes and Usually Just A T-Shirt). ΕΠΕΙΔΗ ομως ποτε δεν ειναι αργα! Ριξε μια ματια και σε αλλα album του! Ειμαι κατα 85% σιγουρος οτι το curtains θα σου αρεσει. :) One More Of Me...
trolley Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Θα σου πω το εξις, αν δεν ειχες ακουσει τιποτα απο την solo καριερα του εκανες βλακια που ακουσες το empyrean γιατι απλα δεν εχεις συνηθισει πχ τις κραβιες του (βλ. Niandra LaDes and Usually Just A T-Shirt). ΕΠΕΙΔΗ ομως ποτε δεν ειναι αργα! Ριξε μια ματια και σε αλλα album του! Ειμαι κατα 85% σιγουρος οτι το curtains θα σου αρεσει. :) Εγώ συνήθισα τις κραβιές του, διότι στη πολυκατοικία μας ήταν ένα που συνέχια κράβιαζε όταν βράδιαζε. Μία λύση είναι να κραβιαζεις και εσύ πάνω από τις κραβιές του, ώστε να γίνεται πανικός στο σπίτι και να γουστάρεις. Mea Culpa
12AX7 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 στη πολυκατοικία μας ήταν ένα που συνέχια κράβιαζε όταν βράδιαζε. Μία λύση είναι να κραβιαζεις και εσύ πάνω από τις κραβιές του, ώστε να γίνεται πανικός στο σπίτι και να γουστάρεις. ;D ;D ;D ;D ;D εμένα με ακούει η πολυκατοικία που κραβιάζω από τα γέλια με αυτά που γράφεις.. trolley, είσαι καλά γενικά; παρατηρώ μία έξαψη τελευταία, γι' αυτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση