gregg Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Επ'ευκαιρια αλλαγης καρτας ηχου και της αυπνιας που με εδερνε τις προηγουμενες βδομαδες( :P) περασα αρκετες ωρες παιζοντας μουσικη στον υπολογιστη. Ανεβαζω ενα απο τα tracks που προεκυψαν. Με πολλα λαθη και ατελειες. :) Καλη ακροαση και μη διστασετε να κανετε τα σχολια και τις παρατηρησεις σας. :) just changed avatar :p
mpozin68 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 ισως απο τα ποιο ωραια που εχω ακουσει στο φορουμ.
blue Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 ωραιο.κατι μου θυμιζει αυτο το backing track :D http://www.noiz.gr/index.php?topic=158394.0 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
longshadow Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Φίλε gregg δυστυχώς δεν πρόσεξες και το κλιπ σου παραμορφώνει σε πολλά σημεία... Υποθέτω οτι το "κακό" έχει γίνει πριν την χρησιμοποίηση του όποιου maximizer έβαλες στο τέλος.. Μάλλον έχεις ταίσει το maximizer με ήδη αρκετά κλιπαρισμένο σήμα... Επειδή λόγω της χρήσης του τελευταίου όμως έβλεπες οτι δεν ξεπερνάς το μηδέν επαναπαύτηκες πιστεύοντας οτι όλα είναι under control. Το κλιπάκι κατά τ'άλλα (παίξιμο,feel,ήχος κιθάρας κλπ) είναι στα υψηλά standard που μας έχεις συνηθίσει.. ;) Τολμώ να πω οτι μου άρεσε καλύτερα κι απ'τα προηγούμενα δικά σου! Με γειά και την κάρτα! (ποιά είναι αλήθεια?) :) (Όπως λέει και ο μπλέ τύπος..."τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει!!??" ) ;D ;D
z43k0 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Βlues with a chill out feeling... αυτά είναι, ότι πρέπει για τέτοια ώρα. Απαραίτητο συνοδευτικό ένα ποτήρι whiskey;) Ειδικά το σημείο 0:46 - 1:15 σκοτώνει.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 ΟΥΑΟΥ! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
gregg Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας, να'στε καλα. Φιλε longshadow η καρτουλα ειναι μια m-audio 410 που την πηρα μεταχειρισμενη γιατι νομιζω πλεον εχει καταργηθει. :P Σας ευχαριστω και παλι :) just changed avatar :p
kguitar Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Ωραιο blues παιξιμο φιλε. Πολυ ιδιαιτερο και προσωπικο ;) Προσεξε αυτα που σου ειπε ο longhshadow και προχωρα ακαθεκτος :)
gregg Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ kguitar και bihlas87 :) just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση