ignatios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 paidia pragmatika to thema mo de kolaei se alles kathgories.. katarxas sigxaritiria gia to forum!! exw mia erotish !prokeitai na anoixw mia sxolh polemikwn texnwn kai auth brisketia se hmiupogeio polykatoikias pou katoikeitai.sth proponhsh ginontai askhseis me sakous kai epishs yparxoun kai krauges,sigxronws apo 10-15 atoma. pisteuete pws prepei o xwros na monothei,paroti ginetai i proponhsh ektos twn wrwn koinhs ushxias??an nai.ti dynatothtes monwshs exw se ena xwro 100qm? tha einai apotelesmatikh h monwsh? euxaristw gia tis apanthseis
Alchemist Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Καλώς ήρθες στο forum φίλε! Σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά μιας και τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του Noiz. Ευχαριστώ! Yes it is!!!
blue Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Το ξαναγραφω εγω καθαρο για να μη σβηστει : Παιδια πραγματικα το θεμα δεν κολλαει σε αλλες κατηγοριες... Καταρχας συγχαρητηρια για το φορουμ! εχω μια ερωτηση.προκειται να ανοιξω μια σχολη πολεμικων τεχνων και αυτη βρισκεται σε ημιυπογειο πολυκατοικιας που κατοικειται.Στην προπονηση γινονται ασκησεις με σακους και επισης υπαρχουν και κραυγες ,συγχρονως απο 10-15 ατομα. Πιστευετε πως πρεπει ο χωρος να μονωθει,παροτι γινεται η προπονηση εκτος των ωρων κοινης ησυχιας??αν ναι,τι δυνατοτητες μονωσης εχω σε ενα χωρο 100qm?Θα ειναι αποτελεσματικη η μονωση? ευχαριστω για τις απαντησεις https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Ας μην ήξερε το παλικάρι καράτε...και θα σας έλεγα εγώ αν θα είσασταν τόσο εξυπηρετικοί.
konu57 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Βασικα η πλειοψηφια των σχολων ετσι ειναι. Μαλλον καλο θα ηταν να εκανες καποια μονωση. οχι κατι το ιδιαιτερο και ακριβο, αλλα απλως να κοβει λιγο τις κραυγες. Ομως για τους σακους και για ομαδικα συνχρονισμενα χτυπηματα ποδιων στο παρκε πχ κατα την εκτελεση κατα, δεν ξερω αν θα χρησιμευει η μονωση. Βεβαια στην τελικη μπορει και το προβλημα να μην ειναι και τοσο μεγαλο. Κανε καμια δοκιμη να εκτιμησεις την κατασταση. Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση