Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Το psa-1 το πουλάει κανένας εδώ ή μόνο κατόπιν παραγγελίας? Αν ναι σε τι τιμή? Επισής θα 'θελα να ξέρω κ εγώ αν γενικά είναι φασαριόζικο

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Θα πρεπει ομως να εχω και ενα midi controler για να ειμαι οκ.....αλλα αν παρω κανα ντερεκι 8O και εχω και την gt-8.......καηκα!To midi mouse η tech21 το δινει μαζι με το psa?Θα ειμαι μια χαρα με αυτο εκτος και αν εχετε να μου προτεινετε κατι με 4 διακοπτες.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Ενταξει το ελυσα το προβλημα του midi controller αλλα θελω να μου πει καποιος αν ξερει:.......θα μπορω εχοντας συνδεδεμενη την gt-8 στο effect loop του PSA να βαλω noise gate και να χρησιμοποιω το volume pedal απο την gt-8 με αποτελεσμα στον ηχο του PSA?

Δημοσιευμένο

Εγώ απλώς θέλω να πω οτι χθες τηλεφώνησα σε μεγάλο αντιπρόσωπο και ρώτησα την τιμή του psa-1. 870 ε όταν από Γερμανία το musiciansgear.com το έχει 570ε είναι αδιανόητο. Αίσχος. Το εν λόγω site είναι αξιόπιστο? www.musiciansgear.com

Δημοσιευμένο
Ενταξει το ελυσα το προβλημα του midi controller αλλα θελω να μου πει καποιος αν ξερει:.......θα μπορω εχοντας συνδεδεμενη την gt-8 στο effect loop του PSA να βαλω noise gate και να χρησιμοποιω το volume pedal απο την gt-8 με αποτελεσμα στον ηχο του PSA?

Μαλλον το αντίθετο θα ήταν πιο πρακτικό, να βάλεις το PSA στο loop της GT-8. Αλλα γιατί προκαταβάλεις ότι οι προενισχύσεις της GT-8 είναι χειρότερες απο το PSA ? Μπορεί να μην είναι έτσι και να μην σου χρειάζεται PSA.

Τα tech21 είναι τσιμπημένα στην Ευρώπη και ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα.

• Administrator
Δημοσιευμένο

Το psa-1 το πουλάει κανένας εδώ ή μόνο κατόπιν παραγγελίας? Αν ναι σε τι τιμή? Επισής θα 'θελα να ξέρω κ εγώ αν γενικά είναι φασαριόζικο

Ρωτάς αν έχει θόρυβο ή αν βγάζει αρκετή παραμόρφωση?

Στην πρώτη περίπτωση, σαν μηχάνημα που χρησιμοποιώ σε περιβάλλον στούντιο είναι αθόρυβο. Δεν χρειάστηκα ποτέ noise gate αλλά αυτό εξαρτάται και από την επιλογή των ήχων.

Για την παραμόρφωση, έχει τεράστιες δυνατότητες που εμένα τουλάχιστον μου περισεύουν.

Live and let Live.

Δημοσιευμένο

Αυτο το link που εβαλες λεει για το psa1.1 και ειναι διαφορετικο απο οτι βλεπω ......εχει σημαντικες διαφορες ??Ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω ...μονο ακουστα το ειχα,αλλα απο thomann μερια δεν το εχει.

Εσυ yameth (αν παρακολουθεις) που το εχεις κι ολλας μηπως το εχεις ψαχει το θεμα?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...