nickpulse Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Βρήκα το backing track και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό... ;D Αφιερωμένο ειδικά στον φίλο μου τον radiator :)
playloud Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Ωραιος μεγαλε, εξελισσεσαι βλεπω... Ακου κι εδω http://www.box.net/shared/l2y8zkvzrh Make me fries...
ignantios Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 παρα πολυ ωραιο μπραβο φιλε μου....... ;) RUN FOREST....RUN!!!!
gregg Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Ωραιος φιλε μου :) :) just changed avatar :p
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 παρα πολυ καλη εκτελεση ;D γουσταρα τρελα! κ το καταραμενο στιβι λικ το χεις! ;) απλος το σολο στην μεση εαν το μελετησεις λιγο παραπανω θα βγει τελειο! καλη συνεχεια! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Infernalgr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 παρα πολυ καλη εκτελεση ;D γουσταρα τρελα! κ το καταραμενο στιβι λικ το χεις! ;) απλος το σολο στην μεση εαν το μελετησεις λιγο παραπανω θα βγει τελειο! καλη συνεχεια! ;D +1 Come to the dark side, we have cookies!
lunar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 floor it floor it floor it .......πολύ καλό μαν :) ttp://www.myspace.com/trioaynan
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Ωραιος μεγαλε, εξελισσεσαι βλεπω... Ακου κι εδω http://www.box.net/shared/l2y8zkvzrh ΤΑΚΗ θυμασαι settings απο την tonelab?εαν θυμασαι εστω τι ενισχυτη εχει βαλει και με τι πεταλι μπροστα καμπινα κλπ? RUN FOREST....RUN!!!!
kostaras75 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλός.Και ωραίος ήχος.Το ευχαριστήθηκα.
nickpulse Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Να 'στε καλά ρε παιδιά... :D Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση