munchkin Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_pJ1ccnC1GI&feature=rel μην αρχισουν τα Post της βλακειας για το αν ειναι καλος η κακος η δεν ξερω γω τι ο petrucci , ουτε τσακωμοι .... εγω πιστευω οτι σαν κιθαριστας ειναι absolute respect ( αν και ακουω jazz ...) το video ομως αυτο παραμενει super !!! music is the answer
munchkin Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SKMYeXkYcgs&feature=related παρε κοσμε και αυτο /... music is the answer
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Που τα βρήκες αυτά βρε άτιμε! :o Πλάκα σου κάνω. ;D Να βάζουμε και κανα σχετικό τίτλο πότε-πότε παρακαλώ. Live and let Live.
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Που τα βρήκες αυτά βρε άτιμε! :o... :-X Στο Youtube μήπως; :P :P :P :P :P Home - Editions Musica Ferrum
munchkin Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 i am very glad you liked it .... χαιρομαι πολλυ ..... που σας αρεσε ... music is the answer
backys Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Αχαχαχαχαχαχα Ειδικα το δευτερο βιντεακι θα αναψει φωτιες στο φορουμ και ολοι θα ρωτανε που θα κανουν αυτες τις μοντιφες ;D ;D ;D
schafferbfg Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 ο μι τζι !! :P ;D ;D ;D :D Rock..Dust..Light..Star
sentientno6 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου άρεσαν. Ειδικά το δεύτερο... ;D
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Πολύ γέλιο, τα έχουμε ξαναδεί στο φόρουμ παλαιότερα βέβαια, βαριέμαι και να ψάχνω... είναι 4-5 από δαύτα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση