bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Στο 1:30 τον αναφέρει ο καμερομάν ως guitar hero. Διακρίνει κανένας με τι εξοπλισμό παίζει ;
billpos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί κάποιος να μου στείλει το κλιπάκι σε mp3 ? Έχω κάτι ποντίκια στην αποθήκη...
Vrass Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Εγω πιστευω ότι η κιθάρα του δεν εχει ίσιο και σκληρό μανίκη. Γι'αυτό παίζει έτσι. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
bihlas87 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Διακρίνει κανένας με τι εξοπλισμό παίζει ; Το περιπτερο λογικα ειναι της xox, η κιθαρα ειναι αυτη η προχω http://www.xoxaudiotools.com/index.php?page=product, one piece ανθρακονημα, περιορισμενης παραγωγης, κατοπιν παραγγελιας κτλ. Στον vox που φαινεται πισω πρεπει να παιζει.
billpos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Εγω πιστευω ότι η κιθάρα του δεν εχει ίσιο και σκληρό μανίκη. Γι'αυτό παίζει έτσι. Αρχισαμεεεεε ......
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Εγω πιστευω ότι η κιθάρα του δεν εχει ίσιο και σκληρό μανίκη. Γι'αυτό παίζει έτσι. Πάντως καλά τα πάει από σφύριγμα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να παραθέσει το myspace γιατί το video αφαιρέθηκε από το youtube. Πραγματικά απορώ να τον ακούσω και να καταλάβω γιατί εχει προξενήσει τα σχόλια σας! Balance and practice is the key to success.
kultura Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Ναι, κι εγώ θέλω να τον ακούσω, με μπριζώσατε άτιμα υποκείμενα ναούμ...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Ώρε μάναμ αντε να το ξαναβρω αυτό τώρα... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Είμαι τσακάλι το βρήκα: http://www.myspace.com/justinemord ακούστε το Epic και θα με θυμηθείτε. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση