Hom3sick Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Ετσι απλά. Ποιό πιστεύετε οτι είναι καλύτερο; "Say baby, do you wanna lay down by me?"
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Καλύτερο ποιό είναι; Δύσκολο...εμένα πάντως μου κάθισε πιο εύκολα το Guitar Rig απ'την έκδοση 2. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
NoIzY Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Guitar Rig 3: Καλύτερο για καθαρούς ήχους.. Αν και σε μένα βγάζει φύσημα ακόμα κι αν δεν παίρνει σήμα, με κλειστό input δλδ (σε άλλους βέβαια μπορεί να λειτουργεί οκ).. Amplitube 2: Χωρίς να το έχω ψάξει πολύ, δε με συγκινεί.. Καλύτερο όλων πάντως για σκληρούς ήχους είναι το Amplitube Metal!
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Εδώ που τα λέμε, μπορείς να κατεβάσεις demo και των δυο αντί να επαφίεσαι σε γνώμες τρίτων. Επίσης, προτείνω να δεις και το Revalver II ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
zoo Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Amplitube 2 8) It's only Rock 'n' Roll .....................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση