Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλημέρα σας και χρόνια πολλα. Έφτασε επιτέλους η ώρα να πάρω μια καρτα ήχου της προκοπής. Θα ήθελα να μου προτείνετε κατι. Έχω ένα mac mini 2GHz δουλεύω το logic pro 8 και το firewire δεν ειναι TI. Το ανφέρω αυτό διότι παλιότερα την πάτησα και πήρα την m audio firewire 410 και δεν δουλεψε και αναγκάστηκα να την αλλάξω. Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να προτιμήσω firewire η usb. Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 400-500 ευρώ.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Φιλικά ninja.

Δημοσιευμένο

Την είχα σε G3, μετά σε G4, τώρα σε G5, σήμερα κατέβασα και τα UB new drivers...δεν δουλεύω

(εκ πεποιθήσεως) σε Intel...ρίξε ένα mail στη MOTU...δεν χάνεις τίποτα. Ο ήχος της είναι καταπληκτικός

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

-Native Instruments Audio Kontrol 1 (usb)

-M-Audio Fast track Ultra (usb)

Τις έχω και τις 2 και κάνουν φοβερή δουλειά και σε στούντιο και σε live με το MacBook μου...Check them!!!

Φέντερ σε Λέο...

Δημοσιευμένο

Πρέπει να αναφέρεις τι θέλεις να εμπεριέχει η κάρτα ήχου. Preamps ; 2 headphone outputs ; κτλ.

Σου προτείνω την apogee duet. Εύκολα μια απο τις καλύτερες κάρτες ήχου στην τιμή της με εξαιρετικούς dac converters και preamps. Plus, αρκετά mobile συσκευή.

Απο το official site, βρήκα μόνο αυτό το review : http://www.apogeedigital.com/pdf/Duet-Review-audiomidi.pdf

(Να κάνεις τι το midi ;;;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...