kostaras75 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Σας χαιρετώ όλους. Θα ήθελα την γνώμη σας για την ibanez του herman li. http://www.ibanez.com/eg/guitar.aspx?m=EGEN18 Εχω ήδη μια ibanez s (την 670FM) και λόγο του οτι με βολέυει πάρα πολύ σκέφτομαι να χτυπήσω και άλλη μια. Αρχικά σκέφτομαι την prestige S5470TKS αλλά μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και του herman li. Το θέμα είναι αν αξίζει τα φράγκα της σαν όργανο η αν πουλάει μούρη. Απο την JS1200 πάντως που έχω η οποία έιναι επίσης signature είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Είμαι περισσότερο φαν της σειράς S.Δε θα έπαιρνα την EGEN αν μπορούσα να πάρω μια S.Και θα μου περίσευαν και χρήματα.Δεν αλλάζει κάτι και η αλήθεια είναι ότι πληρώνεις και λίγο μούρη.Το ίδιο ευκολόπαιχτες και άνετες είναι και οι δύο ;) Η JS1200 είναι άλλη ιστορία.Πάνω κάτω το ίδιο concept είναι αλλά έχει άλλα τάστα και διαφορετικό μανίκι οπότε σου κάθεται στο χέρι διαφορετικά You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση