RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Πέρα που για να στεγνώσει το λάδι... Καληνύχτα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Vrass Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Αυτή θα "κανιβαλίσουμε"...... :o :o :o :o :o :o :o :o :oΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o Αυτες είναι περιζήτητες από πολλούς! Εχει σταματήσει να τις βγάζει η LTD μετα από καταγγελία της Gibson ότι τους αντιγραφανε το σχημα της explorer κα από τότε βγαζουν τις άλλες τις πιο μυτερες και λιγότερο όμορφες. Ηθελα πάρα πολύ μια τετοια και δεν έβρισκα με καμια παναγία.. :'( :'( εδιτ: Βασικά τώρα πρόσεξα ότι έχει locking nut και μπάρα που έχουνε κιθάρες με floyd... Τι παίζει? Το μπρατσο είναι από άλλη κιθάρα? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Όταν αρχίσεις να την τελειώνεις, θα σου πω και κανα 2 κόλπα (με pm μην μαθαίνουν και όλοι στο τσάμπα!) Να υποθέσω ότι το εννοείς; (μιας και δεν έβαλες emoticons...) ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile
studio54GR Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Με παρτς είναι φτιαγμένη, το lockin nut έχει πάρει πόδι, έχει μπεί άλλο roller nut. Πάντως μου είχε φύγει η μαγκιά να πετύχω το Intonation σωστά γιατί μου άρεσε πολύ το σχήμα αλλά και ό μάνικας αυτός είναι φοβερός. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Vrass Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Α, οκ... Στη φωτογραφία όπως την είδα, μου φάνηκε για τις LTD που έβγαιναν πριν αλλάξουν στο "πειραγμένο" explοr-οειδες που είναι τωρα... Ηταν πανέμορφες, τυχεροί όσοι τις έχουν από τότε.. :-\ Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
studio54GR Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Nα λοιπόν η φωτό από αυτό που θα πούμε πρίν, και κάντε λίγη αναμονή για το μετά. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Vrass Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Μια τελευταία offtopic ερωτηση... Warmoth είναι το σώμα? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
studio54GR Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Από Alder είναι αλλά δεν αγοράστηκε από Warmoth, το αγόρασα από Αγγλία από μια βιοτεχνία (αυτός έχει φτιάξει επίσης μια παλιά μου Strat και την Tele μου). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημητρη... πηρα καινουργια πουλακια να κανουνε παρεα στα δικα μου ;)
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Αδελφε studio54GR, γιατί εγώ βλέπω λούστρο πάνω στο σώμα της κιθάρας σου? Εάν έχει πρέπει να το βγάλεις πρίν βάλεις οποιαδήποτε άλλη μπογιά. Και εννοείται ότι αφού τελειώσεις μπορείς να τη ξαναλουστράρεις (όχι μόνο για να γυαλίζει και να φαίνεται ωραία αλλά για για να προστατέψει τα καινούργια χρώματα και να "σκληρήνει" η κιθάρα στα πιασίματα-γδαρσιματα) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση