Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Πήγαινε επίσης σε μαγαζιά που πουλάν συναρμολογούμενα και θα βρεις χιλιάδες τόνους παραλλαγής - ίσως και σε σπρέυ (Tamiya) - ώστε να ταιριάξει με τους μαγνήτες. Πάρε και τους μαγνήτες μαζί σου. Επίσης μπορείς να συμβουλευτείς κανά τσακάλι εκεί για να σου πει κανά κόλπο για να κάνεις weathering ώστε και καλά να φαίνεται η κιθάρα πραγματικά σαν όπλο με παραλλαγή.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Δημήτρη... εαν τελειώσεις με την κιθάρα,παρε τηλέφωνο να πάμε  για κυνήγι  ;D ;D

Φοβερό!!!

Κοίτα μην πάρεις εσύ αυτήν με τα πουλάκια  :D :D :D :D :D

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημοσιευμένο

Είσαι επικίνδυνος....  θα πάρω αυτή  εδώ για να είμαι  σίγουρος  ;)

Σωστός... :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Πάντως ξεκίνησα, αγόρασα χρώματα και ξήλωσα τα πάντα από πάνω.

Δημοσιευμένο

Σωστός... :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Πάντως ξεκίνησα, αγόρασα χρώματα και ξήλωσα τα πάντα από πάνω.

...όπου κολλήσεις...φωτογραφίες...και εδώ είμαστε. Όταν αρχίσεις να την τελειώνεις, θα σου πω και κανα 2 κόλπα (με pm μην μαθαίνουν και όλοι στο τσάμπα!)

Αλήθεια από λούστρα τι θα κάνεις?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Αυτό είναι το αδύναμο σημείο μου.... οι μπογιές και τα λούστρα, πάντως θα το παλέψω όσο μπορώ.

Marathon αν χρησιμοποιήσω πινελάκι για το βάψιμο της παραλαγής, και μπογιές από αυτές που χρησιμοποιεί ο μικρός για να ζωγραφήσει (λάδι για πίνακες) αντί για σπρευ, το λούστρο από πάνω θα μου κρατήσει τα χρώματα ή θα μπώ σε περιπέτειες?

Δημοσιευμένο

Αυτό είναι το αδύναμο σημείο μου.... οι μπογιές και τα λούστρα, πάντως θα το παλέψω όσο μπορώ.

Marathon αν χρησιμοποιήσω πινελάκι για το βάψιμο της παραλαγής, και μπογιές από αυτές που χρησιμοποιεί ο μικρός για να ζωγραφήσει (λάδι για πίνακες) αντί για σπρευ, το λούστρο από πάνω θα μου κρατήσει τα χρώματα ή θα μπώ σε περιπέτειες?

Sorry για την έκφραση...σκατά θα την κάνεις. Κόψε χαρτιά σαν μάσκες και ψέκασε. Το σπραυ κάνει ομοιόμορφο βάψιμο που βοηθάει το λούστρο, το πινελάκι αφήνει γρέζια

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...