Banana Joe Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Η αληθεια ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι ποζερας αλλα και υπερπαιχταρας ταυτοχρονα οποτε χαλαλι του ;D.Αν και τωρα προσφατα που ειδα τους COB live ειχαν χαλια ηχο + αρκετα παικτικα λαθακια ;) + δεν παιξαν το αγαπημενο μου sixpounder :( >:( .Μοναδικο ελαφρυντικο οτι ηταν αρκετα τυφλα στο πιωμα ;D
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Βρε παιδιά τον ίδιο τον Alexi Laiho θα αγοράσει ή μια κιθάρα ??? :P ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Μια πολύ καλή (και πιο όμορφη) εναλλακτική στη κιθάρα του Laiho είναι αυτη...http://www.thomann.de/gr/jackson_rr24_rhoads_sw.htm Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
garrett Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 και εγω θα σου προτεινα jaclson και αμα ψαξεις καλα e-bay θα βρεις πραγματα που δεν θα πιστευεις.εγω πηρα Jackson rr-1 usa με 1700 περιπου,ψαξε τιμη ελλαδας ακομα και thomann να δεις διαφορα!καινουργια οχι used!(γλυτωσα τελωνειο βεβαια που σημενει 500 ευρω κατω περιπου αλλα μαγκια του πωλητη ηταν που την εστειλε σαν κιθαρα αξιας 500 ευρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση