Νικόλαος Οὖτις Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να χουμε. Αν βρειτε λιγο χρονο και γνωριζετε κατι πανω στο προβλημα μου,οποιαδηποτε βοηθεια - πληροφορια θα την εκτιμουσα πολυ. Στο korg radias καθως εχω περασει ολους τους driver - midi,radias,sound editor...και εχω συνδεσει το μηχανιμα κανονικα προσπαθω οσο μπορω να βγαλω ακρη απτο μανουαλ και να κανω το vocoder να δουλεψει. Ακολουθω οσο μπορω τις οδηγιες αλλα ματαια δε μπορω να βγαλω ηχο απτο μικροφωνο του. Μηπως ξερει κανεις πως θα μπορεσω να γραψω φωνη και να την επεξεργαστω "ρομποτικα" ;D ? Ασχολουμε με ηλεκτρονικη μουσικη και θα μου ειναι πολυ χρησιμο αν μπορω να γραφω δικα μου vocals και να τα επεξεργαζομε με το vocoder. Any info will help alot!!!!!!!!!! :)
edessaios Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Το pc τι σχέση έχει με το vocoder?Θα συνδέσεις το mic στο radias και μετά θα ψάξεις εκεί.
Kirk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Στα περισσοτερα vocoder presets πρεπει να πατησεις τα πληκτρα και να χρησιμοποιεις το μικροφωνο ταυτοχρονα για να ακουστει κατι. Μπορει να χρειαστει να ανεβασεις το gain του line/mic input για να εχεις αποτελεσμα. Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε δυναμικο μικροφωνο αλλα οχι πυκνωτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση