dikasths32 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 θα εχω προβλημα στην εγκατασταση?δλδ θα δουλευει κανονικα οπως και στα xp???σας παρακαλω απαντηστε...
Alchemist Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Το πιθανότερο είναι να δουλεύει κανονικά μιας και υπάρχουν απ' όσο είδα drivers για Vista. Yes it is!!!
dikasths32 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 δλδ αν παρω την καρτα την εγκαταστω κανονικα δεν θα υπαρχη κανενα προβλημα?ευχαριστω που απαντησες.
Costas_SD Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 ναι δουλευει κανονικα το εχω δοκιμασει.αλλα μην ξεχασεις να βαλεις τους νεους drivers 2.1 απο το site τους...λογικα αυτοι που θα ειναι στο cd θα ειναι οι παλιοι
dikasths32 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 και που μπορω να τα βρω τα drivers μπορεις να δοσεις link?
boukas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Στο site της emu, που αλλού; http://www.emu.com/support/welcome.asp?centric=764 "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
musictech Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 ...giati δεν βαζεις....xp???θα δεις διαφορα στην αποδοση.....
maze Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 εχω την καρτα απο τοτε σχεδον που κυκλοφορησε.δεν παρουσιασε κανενα προβλημα ουτε με χp ουτε με vista εκτος απο το οτι καποιες φορες δεν λειτουργει η ηχογραφηση στο msn ;D το οποιο και δεν θεωρω προβλημα ;)
Costas_SD Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 εχω την καρτα απο τοτε σχεδον που κυκλοφορησε.δεν παρουσιασε κανενα προβλημα ουτε με χp ουτε με vista εκτος απο το οτι καποιες φορες δεν λειτουργει η ηχογραφηση στο msn ;D το οποιο και δεν θεωρω προβλημα ;) σε εμενα οταν κανω ηχητικη κληση στο msn το volume του patchmix παει στο τερμα (0).Αν εχει καποιος τα μονιτορς κατευθειαν πανω στη καρτα (σαν εμενα) θελει προσοχη κατα τα αλλα πιστευω καλη καρτα ειναι στη κατηγορια της
dikasths32 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 εκει που μου ειπες εχει πολλα μπορεις να μου πεις ακριβος ::) xp τωρα λιγο δυσκολο να βαλω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση