Spiros Poullos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 kalhspe file m pira akoustika axias 160 sony gia dj ta opoia akoun foveri douleia kai gia emena tis wres p paizo tympana , ta phra apo e bey kapos etsi paragelia mono me 30 euro kai pragmatika me 30 euro so8ika afou les oti den dia8eths mealo budget sta protino lipon φιλε μου καλησπερα καταρχην καλως μας ήρθες! τα greeklish είναι δυσαναγνωστα και απαγορευονται...γράφουμε ελληνικες λεξεις με ελληνικους χαρακτηρες, αγγλικές με αγγλικούς κοκ. αν μπορεις μετετρεψε το σε ελληνικά! τη δουλεια τους την κάνουν όλα τα ακουστικα τύπου direct sound και vic firth. εγω έχω vic firth ωτοασπιδες και direct sound και τα 2 μοντελα (EX-25, EX-29). Τα EX-25 είναι πιο ελαφρια και μαρεσει και ο ηχος τους πιο πολύ σαν monitoring. επίσης ειναι πιο φτηνα, εχουν 45 ευρω και τα EX-29 75 ευρω. sony, behringer κτλ τα φοβαμαι γιατι είναι μεγαλες εταιρίες και δεν ξερω κατα πόσο εχουν ανταλλακτικα και κατα ποσο καλο ειναι το service τους παραπάνω εχω περιγραψει ενα θεμα πουχα με τα direct sound, διαβασε το και θα καταλαβεις...τετοιο service δε το περιμενα απο μια σχετικά μικρη εταιρια www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
dionisissab Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ εδώ και 4 μήνες χρησιμοποιώ τα ακουστικά ψείρες που είναι όμως σαν ωτοασπίδες. Κάτι σαν ear monitors...Σαν αυτά: http://alpha.akihabaranews.com/wp-content/uploads/images/3/53/15253//1.jpg "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"
chembeast Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Άσε που με 30 ευρώ sony από ebay μάλλον κατά 99% θα είναι κινεζική απομίμηση.....direct sound 29 με τα χίλια. :)
sixtrip Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Μαζί με τα e-drums που αγόρασα απο τον Θωμά πείρα και τα THE T.BONE HD-990D.http://www.thomann.de/gb/the_tbone_hd990d.htm .Εδώ και 2 μήνες περίπου που τα χρησιμοποιώ μου φαίνονται πολύ καλά.Δεν έχω δοκιμάσει και κάτι άλλο και η χρήση που τους κάνω είναι για να ακούω τα edrums μου και ταυτόχρονα απο το aux να ακούω ταυτόχρονα μουσική http://www.myspace.com/sixtrip
SlammingStick Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Ενδιαφέρομαι για αγορά in-ear ακουστικών (για live & άλλες χρήσεις) κι έχω προσανατολιστεί σε αυτά. (thomann link). Τα βασικά θέματα που με απασχολούν είναι: Πόσο καλό isolation θα έχουν (στο studio χρησιμοποιώ τα ex-29) Αν διατρέχουν κίνδυνο, αυξάνοντας την ένταση τους μέσω αυτού του headphone amp που χρησιμοποιώ.
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 προσωπικα αν έπαιρνα in ear monitors θα μαζευα αρκετα λεφτα και θα εκανα custom με εκμαγείο ακουστικου πορου...αν και ειναι πολλα τα λεφτα το θεμα δεν ειναι αν τα ακουστικα διατρεχουν κινδυνο, αν κοιταξεις τα specs τους ή αν στειλεις και ενα mail στο κατασκευαστη θα το μαθεις...το θεμα ειναι τί κίνδυνο διατρεχουν τα αυτια σου (imho) ;D www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
SlammingStick Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Τόσα λεφτά στην παρούσα φάση, δεν τα διαθέτω γι'αυτό το σκοπό κι έτσι κοιτάω για κάτι ασφαλές για την ακοή μου και αξιοπρεπές για τη χρήση που το προορίζω.
stathopa Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 παιδιά άσχετο, αν συνδέσω ενισχυτή για κιθάρα ή μπάσου, θα έχω ικανοποιητικό ήχο? ??? έχω μια roland td6 και ψάχνω για monitor και γι αυτό ρώτησα
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 αν εχεις ενισχυτη γιατι δεν το δοκιμαζεις? εγω πηρα ενα μονιτορ μονοφωνικο απο το thomann γυρω στα 120 ευρω, τη κανει τη δουλεια του, να σου πω την αληθεια πανω απο 1 ωρα δεν εχει παίξει. το πηρα μονο κ μονο για να βαζω το ανηψουδι μου να παίζει και να ακουει direct εγω χρησιμοποιω μονο τα ακουστικα www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
stathopa Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 βασικά δεν έχω ενισχυτή, έχει ο κολλητός μου που είναι κιθαρίστας. Αλλά αν είναι με 15 w κάνω τη δουλειά μου για εξάσκηση στο σπίτι? Και εγώ μόνο με ακουστικά παίζω αλλά που και που θέλω να δω και πως ακούγομαι χωρίς ακουστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση