Kostas-5150 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Ααα ρε Κινα αθανατη μα τε λουστρα σου..Μακαρι να την βρεις την ακρη φιλε μου ειλικρινα. :( 5 long years
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν φταίνε τα κινέζικα λούστρα αλλά αν ο thomann τα στέλνει μέσα στο σκλασικό χαρτονένιο κουτί, ποιός ξέρει τι εναλλαγές κρυου-ζεστού τρώει η κιθάρα στο ταξίδι προς την Ελλάδα με την UPS Ground. Λογικά όπου είναι ποιο ευαίσθητο το λούστρο ή ποιό λεπτό σπάει αναπόφευκτα... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν φταίνε τα κινέζικα λούστρα αλλά αν ο thomann τα στέλνει μέσα στο σκλασικό χαρτονένιο κουτί, ποιός ξέρει τι εναλλαγές κρυου-ζεστού τρώει η κιθάρα στο ταξίδι προς την Ελλάδα με την UPS Ground. Λογικά όπου είναι ποιο ευαίσθητο το λούστρο ή ποιό λεπτό σπάει αναπόφευκτα... Παντως στο σημειο που αναφερει ο φιλος οτι παρουσιαστηκε το προβλημα ειναι ευκολο να συμβει σε Les Paul τυπου κιθαρες.Ιδιαιτερα δε εαν προσπαθησεις να αλλαξεις nut. 5 long years
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση