BARoN Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Σημερα παρατηρησα πως εχει ραγισει το λουστρο στο σημειο που ενωνεται η ταστιερα με το Headstock.Και απο τις 2 πλευρες ενω στο κεντρο καθολου.Σε ενα σημειο μαλιστα εχει φυγει και κομματι απο το ξυλο. Η κιθαρα ειναι μια Epiphone Les Paul Standard Ebony που ήρθε χτες απο τον thomann. Τι κάνω??? :-\ έστειλα ήδη mail στον αγγελοπουλο.Υπαρχει περιπτωση να μην μου την αλλάξουν?
jmone Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 αυτό έχει γίνει από χτύπημα αλλά μη νοιάζεσαι θα στην αλλάξουν χωρίς πολλά πολλά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
BARoN Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 99% δεν την εχω χτυπήσει εγώ..Χτες την πήρα..αν ειναι δυνατον..τι ειμαι η ασσύμετρη απειλή? :-\ Ισως εγινε απο το ταχυδρομείο..ίσως απο αυτούς..Απο μένα το αποκλείω..
yann Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Στις 6/1/2009 στις 6:11 ΜΜ, BARoN είπε 99% δεν την εχω χτυπήσει εγώ..Χτες την πήρα..αν ειναι δυνατον..τι ειμαι η ασσύμετρη απειλή? :-\ Ισως εγινε απο το ταχυδρομείο..ίσως απο αυτούς..Απο μένα το αποκλείω.. Ανεβασε μια καθαρη φωτο!(Αν γινεται σε macro mode,να το δουμε καθαρα)! ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
BARoN Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Παιδια ειναι ebony ..δεν φαινεται τιποτα στο pic.. Αλλα θελω να την στειλω πισω και να μου την αλλαξουν για μεγαλυτερη ασφάλεια..
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Έχει ραγίσει στην ταστιέρα;;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
BARoN Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 oxi..εχει ραγισει στο σημειο που ενωνεται το headstock με την ταστιέρα..
kultura Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Το κλασικό σημείο που σπάνε τα γκιμπσονοειδή... Στις 6/1/2009 στις 9:54 ΜΜ, BARoN είπε Αλλα θελω να την στειλω πισω και να μου την αλλαξουν για μεγαλυτερη ασφάλεια.. Και βέβαια να τη στείλεις πίσω.. Δεν νομίζω να μην στην αλλάξουν... ;)
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Στις 6/1/2009 στις 10:14 ΜΜ, BARoN είπε oxi..εχει ραγισει στο σημειο που ενωνεται το headstock με την ταστιέρα.. Και εκεί έχει έβενο;;; Παράθεση Παιδια ειναι ebony ..δεν φαινεται τιποτα στο pic.. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Vrass Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Το χρωμα θα εννοεί λογικα. Δε θυμαμαι να διαθέτει η Epiphone την συγκεκριμένη κιθαρα με έβενο. ??? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση