Floyd Maniac Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Επαιξα με μια Strat ενος φιλου η οποια ειναι αριστεροχειρη αλλα με χορδες και nut αναποδα(βλεπε Hendrix)Με βολεψε υπερβολικα και το σωμα αυτο καθ'αυτο αλλα και τα controls που ηταν πανω αλλα και το tremolo.Μου αρεσε βεβαια και ο ηχος καθως ηταν λιιιιιιιιιιιιιιγο διαφορετικος λογω αντιστροφης φορας των μαγνητων. Η ερωτηση ειναι τωρα.....γινεται left handed σωμα με right handed μπρατσο?Ψαχνω σωμα αλλα η warmoth αριστεροχειρα δεν εχει(η μαλλον εγω δεν εψαξα σωστα)
Vrass Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Μαλλον δεν έψαξες σωστα. Ειδικά σε σωματα και μπράτσα strat η warmoth έχει τις πλέον παλαβες επιλογές και συνδυασμούς. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
P.P. King Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Γιατί όλα αυτά ρε παιδιά? Γιατι?
manosx Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM Πλακα κανω ;D
slowhand Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Αυτο που ρωτας παντως προφανως και γινεται,απλως το nut θα πρεπει να τοποθετηθει αναποδα(αν ψωνισεις μπρατσο απο warmoth και σια και το θελεις με εγκατεστημενο nut,φροντισε να τους το τονισεις!)
starg Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα... Η επίσημη απάντηση στο ερώτημά σου: http://www.modernguitars.com/archives/000039.html#voodoo Τώρα το αν θα σε βολέψει, είναι κάτι που εγώ (μετά απο 25 χρόνια αριστερόχειρης κιθαρίστικής χρήσης),ειλικρινά αμφιβάλλω, δεδομένου ότι χρειάζεται ειδική χρήση σε τέτοιο συνδυασμό... Να μάθεις να ΄παίζεις με το δεξί σου χέρι πιό ανοικτό απ' ότι συνήθως, (για να αποφεύγεις να αγγίζεις τα pots), το τρέμολο το ξεχνάς, (τουλάχιστον για deep dive), το σημείο που μπάινει το jack της κιθάρας θα είναι πάντα ευπαθές,(λόγω της πίεσης που μπορεί να εξασκείται απο το χέρι σου)... Το μόνο σίγουρο είναι πως η κιθάρα έχει εντελώς διαφορετικό ήχο... -ex- grave digger................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση