ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 τι να λεμε......ασε δεν βαζω αλλο κλιπ...μετα απο αυτο μπορουμε να μαζευτουμε και να κλαψουμε ολοι μαζι παρεα...μπαρβο πολλα μπραβο :-X :'( RUN FOREST....RUN!!!!
z43k0 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Bravo! Τι να πω που δεν έχω ξαναπεί για σένα Κωστή; Άψογος όπως πάντα - ακόμη και με το guitar port [αυτό με το fuzz με κούφανε]! Το μόνο που λείπει από το clip για να είναι true malmsteen style είναι το πανωφόρι του γάλλου αξιωματικού [εποχές Odyssey] και πιθανώς μερικές άδεις μποτίλιες whiskey.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 πολυ ωραιος φιλε αλλα επρεπε να ριξεις κανα diminished arpegio! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
kotsadoros Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Bravo! Τι να πω που δεν έχω ξαναπεί για σένα Κωστή; Άψογος όπως πάντα - ακόμη και με το guitar port [αυτό με το fuzz με κούφανε]! Το μόνο που λείπει από το clip για να είναι true malmsteen style είναι το πανωφόρι του γάλλου αξιωματικού [εποχές Odyssey] και πιθανώς μερικές άδεις μποτίλιες whiskey. βασικα εφαγα τοσο πολυ αυτες τις γιορτες που δεν ειμαι και πολυ μακρια απο τον τωρινο yngwie. :o
jimss Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Τι φτιανς ωρε παλίκαρε...Ωραίος! Που θα βρω τις δουλειές σου?
kotsadoros Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 thanks ;) tο myspace μου ειναι αυτο www.myspace.com/kostasalexakis αλλα εχω κατι χρονια να του κανω Update. Η μπαντα που εχω πανω στην αγγλια ειναι εδω www.myspace.com/theunnamedfaces εχει originaλ κοματια και μολις ηχογραφησαμε και κατι vintage ροκιες , ακουσε τες αν θες :)
ignantios Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 ααααα...κατι ξεχασα να πω....δειξε στα αγγλακια πως παιζεται η κιθαρα...δειξε τι βγαζει η ΕΛΛΑΔΑ μαμω την τρελα μου....κοινως ξεβρακωσε τους λιγο.....αμα ο ανθρωπος το εχει τελικα φαινεται...εμεις τι προσπαθουμε ...δεν εχω καταλαβει ακομα ....εχω απο εχθες που παιζωανελεητα χαστουκια στον εαυτο μου... ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Alex-is Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Αψογος φίλε! www.myspace.com/alexiguitar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση