Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

τι να λεμε......ασε δεν βαζω αλλο κλιπ...μετα απο αυτο μπορουμε να μαζευτουμε και να κλαψουμε ολοι μαζι παρεα...μπαρβο πολλα μπραβο :-X :'(

RUN FOREST....RUN!!!!

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Bravo! Τι να πω που δεν έχω ξαναπεί για σένα Κωστή; Άψογος όπως πάντα - ακόμη και με το guitar port [αυτό με το fuzz με κούφανε]!

Το μόνο που λείπει από το clip για να είναι true malmsteen style είναι το πανωφόρι του γάλλου αξιωματικού [εποχές Odyssey] και πιθανώς μερικές άδεις μποτίλιες whiskey. 

Δημοσιευμένο

Bravo! Τι να πω που δεν έχω ξαναπεί για σένα Κωστή; Άψογος όπως πάντα - ακόμη και με το guitar port [αυτό με το fuzz με κούφανε]!

Το μόνο που λείπει από το clip για να είναι true malmsteen style είναι το πανωφόρι του γάλλου αξιωματικού [εποχές Odyssey] και πιθανώς μερικές άδεις μποτίλιες whiskey. 

βασικα εφαγα τοσο πολυ αυτες τις γιορτες που δεν ειμαι και πολυ μακρια απο τον τωρινο yngwie.  :o

Δημοσιευμένο

thanks ;)

tο myspace μου ειναι αυτο www.myspace.com/kostasalexakis

αλλα εχω κατι χρονια να του κανω Update.

Η μπαντα που εχω πανω στην αγγλια ειναι εδω www.myspace.com/theunnamedfaces

εχει originaλ κοματια και μολις ηχογραφησαμε και  κατι vintage ροκιες , ακουσε τες αν θες :)

Δημοσιευμένο

ααααα...κατι ξεχασα να πω....δειξε στα αγγλακια πως παιζεται η κιθαρα...δειξε τι βγαζει η ΕΛΛΑΔΑ μαμω την τρελα μου....κοινως ξεβρακωσε τους λιγο.....αμα ο ανθρωπος το εχει τελικα φαινεται...εμεις τι προσπαθουμε ...δεν εχω καταλαβει ακομα ....εχω απο εχθες που παιζωανελεητα χαστουκια στον εαυτο μου... ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...