metro.am Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 λοιπον... ειμαι αναμεσα σε tapco squeeze, tc300, alesis 3630 kai genika ekei μεχρι τα 100 150 ευρω.... εχει κανεις τον tapco??? psycho beatsssssss
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 οταν εψαχνα κι εγω , ημουν λιγο μπερδεμενος. αποκτωντας ομως αυτον εδω , δεν το μετανιωσα καθολου , και αν τον "εχανα" για οποιοδηποτε λογο , παλι τον ιδιο θα επαιρνα. για τα χρηματα του παντα.... ;) (δεν σου προτεινω με τιποτα τον alesis! για tapco δεν γνωριζω...) http://www.dbxpro.com/166XL/166XL.php συγνωμη... δε με αναγνωριζω.... :-X Mesa/Boogie & Strato
metro.am Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 oταν λες αυτον εδω? αυτον που εχεις διπλα εκει... δεξια στο ρακ? :P ποιον λες ??? psycho beatsssssss
jmone Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 ποια θα είναι η χρήση του? live ή mixing? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
metro.am Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 beat making :P dld mixing... skeftomoun gia kana dbx 166 alla einai akribos auth ti stigmi gia eμενα... και λεω να παρω τωρα ενα φτηνο.. και το καλοκαιρακι θα παρουμε κανενα καλυτερο λαμπατο... psycho beatsssssss
jmone Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 καταρχάς το λαμπάτο δεν έχει να κάνει με το καλύτερο αλλά μήπως θα ταν καλύτερο να δουλέψεις με plugins? θα έχει μεγαλύτερη ευκολία και αν έχεις καλά plugins θα έχεις και καλύτερη ποιότητα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
metro.am Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 δεν εχω pc για να κανω τι δουλεια μου... την κανω με hardware.... psycho beatsssssss
musictech Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 δοκιμασε και τον really nice compressor της εταιρειας fmr....απο πολλους εχω ακουσει τα καλυτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση