Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Οκ οπότε προτείνω με συνοπτικές διαδικασίες ;D για την πρώτη ομάδα: Group A 1. NicolasAth72 + Jasemeister 2. neeq? 3. kultura? 4. janick 5. kwstas79? 6. gregg? Κανένα σαξόφωνο ή φυσαρμόνικα δεν παίζει ρε παιδιά; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
playloud Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 ΩΧ λαθος θεμα, διαγραψτε το Make me fries...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Κανένα σαξόφωνο ή φυσαρμόνικα δεν παίζει ρε παιδιά; Ειχα αποπειραθει να μαθω φυσα-μονικα καποτε αλλα το αποτελεσμα ειχε τρελο γελιο και το παρατησα.
gregg Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Ok, εγω ειμαι μεσα. Θα ανεβασω το δικο μου σημερα η αυριο. Τα tracks τα στελνουμε στον yameth; just changed avatar :p
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Οκ οπότε προτείνω με συνοπτικές διαδικασίες ;D για την πρώτη ομάδα: Group A 1. NicolasAth72 + Jasemeister 2. neeq? 3. kultura? 4. janick 5. kwstas79? 6. gregg? Κανένα σαξόφωνο ή φυσαρμόνικα δεν παίζει ρε παιδιά; Ξέχασα να προσθέσω ότι πρώτα θα βάλουμε τα ρυθμικά στο κομμάτι, όποιος ενδιαφέρεται μου λέει και το κανονίζουμε από κει. Έχω ξεκινήσει να γράφω κάτι μπασάκια, αλλά αν ο gregg έχει όρεξη να βάλει την κιθάρα πάλι και αν προσφέρεται και κανένας πληκτράς θα είναι ακόμα καλύτερα. Επίσης, τα tracks του καθενός θα σταλούν σε μένα (πμ). Θα τα μαζέψω και θα τα προωθήσω εγώ στο yameth. Δεν υπάρχει χρονικό όριο, χαλαρά. Ειχα αποπειραθει να μαθω φυσα-μονικα καποτε αλλα το αποτελεσμα ειχε τρελο γελιο και το παρατησα. Δεν πειράζει, δοκίμασε ξανά ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Οκ οπότε προτείνω με συνοπτικές διαδικασίες ;D για την πρώτη ομάδα: Group A 1. NicolasAth72 + Jasemeister 2. neeq? 3. kultura? 4. janick 5. kwstas79? 6. gregg? Κανένα σαξόφωνο ή φυσαρμόνικα δεν παίζει ρε παιδιά; Μόνο εγώ είμαι standard;; ;D ;D Πληρώνω όσο όσο να παίξει ο Kwstas μετα απο μένα!! 8) You are wrong f**ked and overatted...
gregg Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 ok, θα γραψω τη ρυθμικη σημερα ή αυριο :) just changed avatar :p
alderbody Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 τι κριμα... αυτη τη φορα δεν μπορω να παιξω γιατι ο twin ειναι ξεχαρβαλωμενος, μεσο ηχογραφησης ...ειναι στα σκαρια, οποτε No-go αλλα οοοοοοοοοταν φτιαξουν ολα (...κατα το 46ο online jam ;D), θα μπω κι εγω. οσα προλαβα και ακουσα ειναι πολυ super μπραβο σας! wood matters
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Έτοιμο το δικό μου θα το στείλω αύριο.Έγραψα για το 3:06-3:57 8) :D You are wrong f**ked and overatted...
ScullShot Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Παιδιά εμείς οι κιθαρίστες που μπορούμε να βάλουμε σόλο? :P ::) ;D The Economy Picker!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση