Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=161421.0 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
bassmike7021 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Θέλουμε φωτος όταν επιτέλους τα στήσεις! :) :) ;) Λοιπόν, ήρθε η ώρα!! Να και φωτογραφία..!! Και με ένα chorus (της EBS μάλλον) στο μέλλον κάποια στιγμή, πιστεύω θα είμαι JET!! Πάλι καλά που δεν πήρα τη Pedaltrain Mini γιατί το wah δεν παίζει να χωρούσε..!! Ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τη βοήθεια..!! Bass till I die!
Nikoubis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Με γειες, με γειες! ;D Πραγματι στη μινι δε θα εμπαινε το Wah και, αν θυμαμαι καλα, θα περισσευε και λιγο το Valvedrive. Η δικη μου μινι παντως θα ειναι με λιγη τυχη συντομα εδω και απο μεγεθος θα ειναι τζιτζι, με το ParaDriver, το Opto Stomp και το νεοαποκτηθεν Pitchblack. Το τελευταιο θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα παρεμπιτοντως, αν θες να τσονταρεις και ενα κουρδιστηρι (must, κατα τη γνωμη μου). Μια ερωτηση: για να βαλεις το velcro στα πεταλια ξηλωσες το λαστιχο στη βαση τους, η τα αφησες οπως ηταν; Και αλλη μια: Τη μαλακη η τη σκληρη θηκη πηρες;
bassmike7021 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Με γειες, με γειες! ;D Πραγματι στη μινι δε θα εμπαινε το Wah και, αν θυμαμαι καλα, θα περισσευε και λιγο το Valvedrive. Η δικη μου μινι παντως θα ειναι με λιγη τυχη συντομα εδω και απο μεγεθος θα ειναι τζιτζι, με το ParaDriver, το Opto Stomp και το νεοαποκτηθεν Pitchblack. Το τελευταιο θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα παρεμπιτοντως, αν θες να τσονταρεις και ενα κουρδιστηρι (must, κατα τη γνωμη μου). Μια ερωτηση: για να βαλεις το velcro στα πεταλια ξηλωσες το λαστιχο στη βαση τους, η τα αφησες οπως ηταν; Και αλλη μια: Τη μαλακη η τη σκληρη θηκη πηρες; Ευχαριστώ!! ;D Ναι σκέφτομαι και για κουρδιστήρι (της BOSS κυρίως που το έχουν οι περισσότεροι), θα το κοιτάξω και το Korg όταν έρθει η ώρα... Τώρα προέχει ένα Chorus νομίζω. Τα τέσσερα λαστιχάκια λες που έχει στις άκρες κάθε πετάλι; Όχι δεν τα ξήλωσα, τα κάλυψα με το Velcro. Τη μαλακή θήκη πήρα, που μου προτείνατε και σεις... Bass till I die!
Nikoubis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Μια συμβουλη στα γρηγορα, γιατι εχω και εργαστηριο: το Pitchblack της Korg ειναι εξισου ανθεκτικο, πιο ακριβες, πιο μικρο, true bypass και παρ'ολα αυτα φτηνοτερο απο το TU-2. Αντιθετα, αν κοιταξεις για chorus, τα Boss CEB-3 (το οποιο εχω και μου αρεσει πολυ, αλλα εχει μεινει στη ντουλαπα τον τελευταιο καιρο) και CE-5 ειναι δοκιμασμενα καλες και οχι ιδιαιτερα ακριβες λυσεις. Πωπω αργησα... :-\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση